dinsdag 26 maart 2013

Etos 24H Mascara


De 24h mascara van de Etos heb je wellicht al opgemerkt, maar wij hebben hier ook nog een leuke review over! Een nieuwe mascara van Etos die je wimpers mooi maakt en een zwoele blik zou moeten geven. Ben benieuwd!
De mascara heeft naar mijn idee een goed borsteltje op het eerste gezicht. Hij is stevig en ziet er goed uit. Deze mascara zou je wimpers volume moeten geven en 24 uur lang houdbaar zijn. Goed dat een mascara 24 uur lang op blijft zitten, maar ik zelf haal mijn make-up er 's avonds af.. haha. 


Permalink voor ingesloten afbeelding

Zonder mascara.

 Permalink voor ingesloten afbeelding

Permalink voor ingesloten afbeelding

En met de mascara op. Dit zijn twee goede laagjes. Zoals je ziet geeft hij wel volume, maar ik vind hem toch te veel klonteren op mijn wimpers. Mijn wimpers kleven echt goed aan elkaar vast. Voor de volgende keer maar een klein beetje mascara, dus!


Kortom: ik vind de mascara van de Etos wel volume geven, al zelfs na één veegje. Maar hij klontert naar mijn idee best veel bij mijn wimpers. Als je een klein beetje op doet gaat het wel, dus een prima mascara!

Deze mascara is te koop in de Etos voor 5,99 euro.

4 opmerkingen:

  1. Helaas kan ik niet alle foto's zien. Maar als ik hoor dat de mascara behoorlijk klontert, vind ik dat wel een groot nadeel. Dat is toch wel erg lelijk vaak :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat hij zo klontert, dit is toch wel een groot nadeel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat ik een 3 foto's niet zien kan :(

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...