zaterdag 2 maart 2013

L'Occitane | Fleur Chérie


L'Occitane maakt je met de Fleur Chérie lijn klaar voor de lente. Met de frisse en lieve uitstraling is het een pretje om te gebruiken! 
Laat ik maar meteen beginnen met het parfum. Het doosje spreekt me al erg aan. Lekker vrolijk en lief. Dit is een Eau de Toilette in de verpakking zoals we een parfum kennen en in een roll-on versie. Super handig voor in je hand tas of op reis. De top, hart en basis noten zijn niet echt bekend, maar L'Occitane zegt dat het belangrijkste ingrediënt Oranje Bloesem is. Ze noemem het een 'A light, airy and happy fragrance..'
Dat klinkt leuk! 
De verpakking is hetzelfde als op  het doosje, het bloemen motiefje is super cute! Dat is leuk, maar de geur is natuurlijk belangrijker. Het is inderdaad een lichte en frisse geur. De parfum ruikt lekker bloemig. Als je hem net op gesprayt hebt is hij nogal sterk, deze geur vind ik dan ook niet echt fijn. Na enige tijd word de geur minder sterk en komt er een frisse lenteachtig geur te voorschijn. Deze ruikt heerlijk! De geur blijft niet de hele dag zitten, na ongeveer vijf uur ruik je hem bijna niet meer. Ik vind het nooit zo'n probleem om hem een paar keer per dag op te spuiten. Het is ook maar een Eau de Toillette, die zijn ook wat minder lang houdend. Hij bevat 75 ml en is ook alleen in deze hoeveelheid te verkrijgen. 


De parfum is ook in Roll-on verpakking verkrijgbaar. Dit is erg handig voorop reis of in je handtas. 
Eau de Toillette 75 ml 42,00 euro
Roll-On Eau de Toillette 10 ml 20,00 euro


Het is een zeep op plantenbasis en bevat net zoals de parfum Oranje Bloesem. De geur Fleur Chérie is ook verkrijgbaar in een heerlijk zeepje. De geur hiervan is subtiel, maar wel aanwezig. Hij reinigt zachtjes zonder de huid uit te drogen. Het is een fijn zeepje! Jammer genoeg dat je het leuke printje niet kan houden... 
Zeep 75 g kost 5,00 euro

Ik vind het echt een hele leuke collectie! Hij geeft je tijdens deze (veel te) lange winter toch nog een beetje dat lente gevoel. De producten zijn zeker aan te raden.

Ze zijn verkrijgbaar op nl.loccitane.com en in de L´Occitane boetieks. 

Wat vind jij van deze collectie?


6 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een parfum roll on van L'occitane en vind dit ideaal. Een subtiel geurtje en makkelijk om mee te nemen!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi merk en mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die roll flacon lijkt me echt super handig, dat zouden ze bij meer merken moeten doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die items zien er echt heel erg leuk uit! Ik heb nog nooit iets van l'occitane geprobeerd maar ik hoor wel heel veel goede dingen over het merk.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...