zondag 17 maart 2013

Olivella | Facial Daily Cleansing Tissues


Ik heb een hele gevoelige huid. Af en toe probeer ik gezichtsdoekjes, maar meestal is dat geen succes. Met veel hoop testte ik deze Olivella Daily Facial Cleansing Tissues uit. Lees snel verder!De doekjes zitten in een praktische verpakking. De verpakking kan met een sticker dicht en open en is goed af te sluiten. 


Hij bevat 30 Cleansing Tissues. Hier kan je dus ongeveer een maand mee doen. De doekjes hebben 100% olijfolie, dit is een natuurlijke stof. Ook bevatten ze geen parabenen, jippie!

Wat beloven ze?

- Ze hydrateren de huid
-Ze reinigen de huid zacht 
-Ze verwijderen de make-up snel


Hier heb ik er swatches mee afgehaald en dat gaat heel snel en makkelijk. Ook op mijn gezicht reinigen gaat snel. De doekjes zijn erg zacht waardoor mijn huid niet gerirriteerd word. Ook drogen deze doekjes mijn huid niet uit wat ik heel fijn vind! Kortom; het zijn erg fijne doekjes. Ze doen hun werk en zijn nog eens helemaal natuurlijk. 

De Olivella Daily Facial Cleansing Tissues kost 3,45 euro en is te koop op www.olivella.nl 

6 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit :) Zelf gebruik ik altijd de doekjes van Action, vind ik wel fijn maar daar zit volgens mij weinig voedends voor mijn huid in. Ik ben dol op olijfolie dus misschien dat ik deze wel eens wil uitproberen!

  Als je het leuk vind, ik hou vandaag een link party op mijn blog, dat houdt in dat je vrij reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt (zoals deze bijvoorbeeld!) inclusief een foto en een link naar je artikelen! Super tof toch?! Als je zin hebt op mee te doen, graag, lijkt me heel erg leuk!

  Liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik eigenlijk nooit doekjes om mijn make-up af te halen maar ze zien er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik nooit doekjes omdat ik dan een geïrriteerd huid krijg die vervolgens gaat branden maar als ik deze tegen kom neem ik ze zeker mee om ook te testen. Maar aangezien jij ook een gevoelig huid hebt zou het bij mij ook (normaal gesproken) moeten werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijken me hele fijne doekjes! Zelf gebruik ik ze eigenlijk nooit

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...