donderdag 21 maart 2013

Olivella | Moisturizer Cream + Bodycrème


Weer eens tijd voor wat Olivella producten! De laatste keer waren de reinigingsdoekjes aan de orde en nu zijn deze twee producten aan de beurt!
De producten van Olivella zijn uiteraard van olijven. Elk product ruikt daar dus ook naar. Deze producten zijn dus op basis van vergine olijfolie. 


Laten we maar beginnen met de bodycrème. Dit zegt Olivella:

''Olivella Bodycréme is gemaakt met zuivere olijfolie en heeft een lichte, verfrissende textuur. Het wordt goed door de huid opgenomen, heeft een voedende, verzachtende en vochtinbrengende werking en verbetert de elasticiteit van de huid. Het bevat geen kunstmatige kleur- of geurstoffen. De natuurlijke kleur is uitsluitend te danken aan het hoge percentage zuivere olijfolie. De heerlijke citrusgeur is afkomstig van een mix van sinaasappel- en bergamotolie. Olivella Bodycréme is geschikt voor alle huidtypen, maar vooral voor de droge en vochtarme huid. Dermatologisch getest.''


Op de achterkant staat het in het Engels en hoe je de crème moet gebruiken. 


De verpakking is gewoon een tube, wat bij de meeste bodycrèmes of bodylotions het geval is. 


De crème zelf is groen! Olivella zegt dat dit door het percentage van zuivere olijfolie komt. Geheel natuurlijk dus! De crème ruikt lekker fris, ik vind de geur lekker. 


En de crème uitgesmeerd op mijn hand. Hij plakt niet, trekt inderdaad snel in en laat de lekkere geur goed achter. Ik vind deze bodycrème handig en fijn, omdat hij niet vettig is of plakt. Hij smeert ook lekker uit.


Als tweede de Moisturizer Cream van Olivella. Dit is wat Olivella er over zegt:

''Een verrassende natuurlijke textuur, verkregen door een technologie die erin slaagt om de zachtheid van een crème te combineren om de lichtheid van een gel zachtjes hydraterende, het verlenen van onmiddellijke helderheid op het gezicht en een intens fris aangenaam gevoel. Een onuitgegeven formule met drie biologische oorsprong extracten in synergie met vitaminen F. E en Panthenol (vit. B5) voor diep hydraterende huid verzekeren echte reserve van hydratatie en frisheid gedurende de dag.''

Op de achterkant staat alles in het Frans, Duits, Engels of Spaans. 


De crème ziet er goed uit als ik hem zo bekijk. Ook deze crème heeft de olijfgeur bij zich, maar wel subtieler. 


De crème is bijna transparant en voelt lekker aan. Hij is dun en smeert fijn uit. Ook geeft hij een verfrissend gevoel. Wel trekt hij iets slomer in, maar daar heb ik zelf geen problemen mee. 

De Olivella producten zijn te koop op www.olivella.nl. De Bodycrème kost 14,95 euro en de Moisturizer crème 16,95 euro. 

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...