zondag 10 maart 2013

What's in my bag?


Volgens mij is het echt al heel lang geleden dat ik een 'What's In My Bag' heb gedaan. Dus het werd wel weer eens tijd! Lees snel verder.Als eerste mijn tas. Mijn tas kostte me 15,00 euro, dus dat is super goedkoop! Het is een lekkere grote tas met aan de binnenkant veel vakjes. Ik kies vaak voor neutraal kleurige tassen zodat ze overal bij passen, dat heb ik dan ook met deze gedaan. Hij is simpel en heeft een slangenleer detail en is natuurlijk helemaal nep (logisch voor 15,00 euro haha). Ik ben super blij met deze tas! Maar wat zit er in?


Mijn portemonnee heb ik altijd mee. Je weet maar nooit of je iets moet kopen hihi. 


Mijn mobiel en mijn oordopjes. Als ik in de trein of bus zit vind ik het fijn om muziek te luisteren. En ja, wie kan er tegenwoordig niet meer zonde mobiel?! 


Ik kan niet zonder handcrème in de winter, dus daarom heb ik er altijd eentje in mijn tas. Deze is van L'Occitane en heeft een heel lieve verpakking. Om lekker te blijven ruiken heb ik ook een Roll-On Eau de Toillette in mijn tas. Deze is ook van L'Occitane en ruikt heerlijk!


Ik heb altijd elastiekjes in mijn tas. Ik vind het fijn om mijn haar gedurende dag in een staart of een knot te doen. 


Soms kijk in mijn stash en dan denk ik, waar zijn mijn lipproducten?! En dan zitten ze in mijn tas... Ik verzamel ze op een één of andere manier daar. 


Vaak heb ik sieraden om en eindigen ze uiteindelijk in mijn tas, omdat ik er gek van word. 


En als laatste nog wat bonnetjes. Ik wil altijd een bonnetje en dan belanden ze in mijn tas en kijk ik er nooit meer na. Oh, en een bioscoop kaartje van 'Verliefd op Ibiza'. Veel mensen vinden hem stom, maar ik vond hem super!

Hope you'll liked it!

10 opmerkingen:

 1. Leuke tas! Oh, die handcrème van L'occitane lijkt me zo heerlijk. Ik hoor (lees ;-)) er hier en daar goede verhalen over :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien wat er in iemand anders tas zit ;-) Ik heb er altijd ook bonnetjes in slingeren die ik eigenlijk eens moet weggooien hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk artikel !
  ik verzamel ook altijd mijn hele lipproducten stash in mijn tas gewoon,soms zitter der wel 15 sticks / balms / glossen in,zucht haha :')
  en sieraden gooi ik halverwege ook altijd in mijn tas,vooral oorbellen die best zwaar zijn.
  erg leuk zo'n what's in my bag !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk artikel.
  leuke portomonee heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke inhoud heb je in je stash! Haha, dat van de lipproducten ken ik. Voorheen had ik dat ook altijd, nu neem ik zo min mogelijk mee en alleen als ik het moet bijwerken, anders moet het verplicht buiten mijn handtas blijven. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha leuk! Waar heb je die tas gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...