donderdag 18 april 2013

Catrice Candy Shock Nailpolishes


Catrice is met een hele leuke collectie aangekomen. De Candy Shock collectie. Ik heb er twee nagellakjes van gekocht omdat het mooie en aparte kleurtjes waren. Benieuwd naar de swatches?
Dit lieve lichtoranje kleurtje heet Bring me Peach. Er zit geen shimmer of een glittertje door heen, gewoon een mooi creamy kleur.


Het kwastje van Catrice is wat veranderd, iets meer afgesneden wat ik zelf wel wat fijner vind. Het leuke van dit lakje is dat het een mooie matte finish geeft. Hier heb ik drie laagjes op, dus voor deze dekking heb je wel meer dan twee laagjes nodig. Voor mij zelf geen probleem. Ik vind het een hele mooie, lieve kleur en zeker geslaagd voor de lente!


Het tweede kleurtje heet I Scream: Ice cream! leuke naam! 


Zoals je kunt zien heeft deze nagellak echt een prachtige glans er door heen zitten, die je vooral in zonlicht goed kunt zien.


Het kwastje is uiteraard het zelfde, een beetje schuin afgesneden. Ook een prachtige kleur! Deze droogt niet mat op, maar gewoon glanzend met het subtiele glansje er door heen. Die kun je helaas niet zo goed zien op de foto. 

Deze twee lakjes komen van de Candy Shock collectie van Catrice en kosten 2,69 euro per stuk. 

9 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...