dinsdag 9 april 2013

J Beverly Hills | Hand & Body Wash


Toen wij het John Beerens pakket hadden ontvangen, zat onder andere deze Hand & Body Wash in. Een grote verpakking, dus ik was erg benieuwd naar de werking.
Het is zoals ik al zei een aardig grote verpakking. Er zit maar liefst 532ml in. J Beverly Hills is een merk die ik nog niet eerder tegen was gekomen, maar het ziet er in ieder geval mooi uit. Zwart en wit, heel stijlvol. 


Wat J Beverly Hills over deze hand- en bodywash zegt:

''De Hand & Body Wash van J Beverly Hills bestaat uit een mix van essentiële oliën. Deze zorgen ervoor dat de huid zijdezacht aanvoelt en gedurende de hele dag gehydrateerd blijft. Het ingrediënt lavendel zorgt voor een kalmerende en ontspannende werking. Hiernaast is deze Hand & Body Wash geschikt voor de reiniging van handen en lichaam. U kunt het dagelijks gebruiken.''

Het is dus een hand- en bodywash voor een ontspannende werking. Dat is logisch, want er zit lavendel in en lavendel staat bekend om een rustgevende werking te geven.


De verpakking heeft een pompflacon en dat vind ik zelf erg handig. De geur ruikt inderdaad naar lavendel en ik vind het zelf heerlijk ruiken. 


De substantie zelf is wittig met een parelmoerige glans. Gewoon een standaard zeep substantie. 

De werking is fijn, hij geeft een lekkere geur af en na gebruik voelt mijn huid ook wat zachter aan. 

Deze hand- en bodywash is te koop op de webshop van John Beerens voor 14,95 euro. Dan heb je een grote verpakking met 532ml erin. 

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...