dinsdag 16 april 2013

Nonique Lipbalms


Nonique kende ik al een tijdje, maar had nog nooit de lippenbalsems geprobeerd van dit merk. Laatst kregen wij vijf lippenbalsems om te testen, benieuwd? Lees verder!
Er zijn vijf lippenbalsems, Luxurious lips, Tropical Treatment, Paradise Punch, Intensive Kiss en Extreme Energy. De lippenbalsems hebben geen specifieke kleur, gewoon een lippenbalsem kleur.


Intensive Kiss

''De frisse zomergeur van de Lippenbalsem - Limoen & Limonade bestaat uit gemixte Limoen Citrus en wordt versterkt door de lichte smaak van Limoen & Limonade.''

Deze lippenbalsem heeft een heerlijke limoenengeur, dus heel frisjes! 


Extreme Energy

''De Lippen balsem Extreme Energie ruikt lekker naar verse grapefruit. Om de gebruikservaring te versterken, proeft deze ook licht naar verse Florida grapefruit.''
Deze ruikt naar sinaasappel, ook dezelfde geur als de sinaasappel lippenbalsem. 


Tropical Treatment

De Lippenverzorging Balsem Tropical / Pina Colada ruikt lekker naar Kokosmelk en smaakt naar Pina Colada.''

Lekkere geur van kokos! I love it. Luxurious Lips

''Onze natuurlijke Anti Aging Lippenbalsem - Cherry & Berry ruikt naar een rode vruchten smoothie en heeft een lichte smaak van kersen en bessen om de indruk van de rode vruchten smoothie te versterken.''
Deze ruikt ook echt heerlijk zoet! Als je hem opsmeert proef je de smaak ook nog, hmm. Deze lippenbalsem is ook Anti Aging, maar dat maakt mij eerlijk gezegd niet zo veel uit.


Paradise Punch

Hier staat geen verdere informatie op de site, maar deze lippenbalsem bevat AloĆ« Vera en heeft een smaak van sinaasappel. Zoals ik al zei heeft deze ongeveer dezelfde smaak als de Extreme Energy lippenbalsem. Ik vind hem in ieder geval lekker ruiken. 

De lippenbalsems werken allemaal heel erg prettig, ze trekken goed in mijn lippen en ik merk ook echt dat mijn lippen er beter van worden. Lekker zacht! Door die heerlijke smaakjes is het natuurlijk extra leuk om ze op te doen.

De Nonique lippenbalsems zijn 1,95 euro per stuk en de anti-aging (Luxurious Lips) kost 2,95 euro. Erg budget-proof, dus!
Ze zijn te koop op de Nonique site

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...