vrijdag 5 april 2013

Opgemaakt Maart!


Als je onze blog volgt weet je dat we maandelijks laten zien wat we hebben opgemaakt. Ook de afgelopen maand maart hebben we aardig wat opgemaakt. Lees snel verder!Het eerste product dat ik heb opgemaakt zijn de Facial Towelettes van Yes to Cucumbers. Dit zijn reinigingsdoekjes waar ik ook een review over heb geschreven. Ik vind ze erg fijn en halen je make-up goed van je gezicht af. Ik zou ze zeker opnieuw kopen! Klik hier als je de review wilt lezen. 


Wow, ik heb een poeder opgemaakt! Eigenlijk heb ik hem niet 'echt' opgemaakt. Ik had al wel een grote pan, maar toen liet ik hem vallen, ai! Er lagen duizend stukjes poeder over de vloer. Het was een hele fijne poeder, hij is van Catrice. Ik had hem gekocht in de uitverkoop voor 2,00 euro. Eigenlijk ben ik wel blij dat de poeder er niet meer is, kan ik eindelijk wat anders uitproberen, maar als je een goede budget poeder zoekt is dit zeker een aanrader. 


Ook heb ik deze maart de Essence I Love Stage Eyeshadowbase opgemaakt. En ik ben best wel verrast! Het is een hele goede oogschaduwbasis en ik koop hem zeker opnieuw. 


Dit is de Mexx Nice parfum. Hij ruikt echt heerlijk en ik baal ook een beetje dat hij op is. Het is een perfect luchtje voor overdag. Hij is lekker zoet, bloemig en fris. 


En natuurlijk... Weer heb ik een flesje oogremover van Yves Rocher op gemaakt. Ik denk dat ik deze al 4 à 5 keer opnieuw heb gekocht. Ik merk wel hoe vaker ik hem nu gebruik hoe minder ik hem ga vinden. Ik heb toch het idee dat mijn ogen niet helemaal schoon worden van deze remover. Ik denk toch maar weer een keertje opzoek naar een nieuwe oogremover, any tips?


Dat was wat ik allemaal op heb gemaakt in maart! Best veel moet ik zeggen. 

Wat heb jij allemaal opgemaakt in maart?
5 opmerkingen:

 1. Leuke producten! Ik heb in maart ook veel opgemaakt, veel meer dan ik eigenlijk aanvankelijk dacht op te maken. Heb het ook op mijn blog gezet.
  Die Mexx parfum lijkt me fijn! Ik heb de Mexx Mysterious, die ruikt ook heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind opgemaakt-artikelen altijd zó leuk om te lezen ;-) Snuffelen bij anderen wat zij zoal gebruiken. Je hebt behoorlijk wat opgemaakt! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw mooie producten heb je opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moooie producten heb je opgemaakt, leuk om te lezen vind ik dit soort artikelen altijd! de poeder had ik ook, niet helemaal opgemaakt, omdat deze stuk gevallen is. Maar wel fijn en de essence base heb ik ook eens opgemaakt, fijne producten zijn dat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn oogschaduwbasis is ook bijna op :(

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...