dinsdag 30 april 2013

Wishlist!


Er zijn zo veel mooie producten op de wereld en het liefst heb ik ze allemaal. Maar dat is nogal onrealistisch, dus heb ik een selectie gemaakt van producten die ik heel graag wil. Kijk snel verder naar mijn wishlist. 




Laat ik maar beginnen met de 3 (!!) Sleek producten. Sleek Face Form vind ik gewoon erg handig voor op reis en de kleuren lijken me heel mooi. De super felle Sleek Blush By 3 in Pink Sprint trekt enorm mijn aandacht. Ik vind de kleuren erg gaaf ook al zou ik ze waarschijnlijk niet al te veel dragen. En moet ik nog wat zeggen over het Showstoppers paletten? Nee toch haha. De Barry M lakjes heb ik de laatste tijd vaak langs zien komen op Bloglovin en ik vind het een heel leuk effect en wil het zelf ook graag proberen. En als laatste de bekende Zoeva Bamboo set. In deze set zitten gewoon alle kwasten die ik nodig heb en zijn ook nog eens van een goede kwaliteit. 






Wat mij bij de bikini aanspreekt is het leuke printje! Ik ben dol op bloemetjes voor de lente en zomer. Het jasje met studs vind ik echt heel gaaf, ook denk ik dat ik het vaak kan combineren. Ik hou van Vans! Ik heb al een paar licht grijze, maar deze lieve roze vind ik misschien nog wel leuker. En natuurlijk een short met bloemen, what a suprise! Ik ben denk ik verliefd geworden op de sandaaltjes. Ik vind de combinatie van panterprint met fel roze erg leuk. En als laatste de short met aztec print. Ik vind de aztec en tribal trend erg leuk!

Zo, dat is een aardige wishlist! Welke producten staan er op jou wishlist?


3 opmerkingen:

  1. die aztec shorts van de h&m zijn wel helemaal super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kledingstukken zijn stuk voor stuk geweldig! En de Barry M Textured Nail Paints zijn zoo mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Dat aztec broekje staat ook op mijn lijst, zo mooi is 'ie!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...