zondag 5 mei 2013

Anatomicals Producten


Anatomicals is echt zo'n merk die mij erg aanspreekt. Dat komt mede dankzij de leuke verpakkingen met de geweldige teksten erop. Toen ik ging bestellen heb ik de day & night spot stick gekocht en de Puffy the eye bag slayer eye mask. 





Laten we beginnen met de eye mask. Op de site ziet hij er een klein beetje anders uit, je ziet namelijk niet dat het van 'gel' is. Voor de rest maakt dat niet zo veel uit.
Het is een rood masker voor je ogen met een tekst erop. 


Een leuke tekst achterop de verpakking. Dit oogmasker kan je in de koelkast doen en dan geeft dat lekkere verkoeling voor je ogen. Niet alleen je wallen worden er minder door, ook is het in mijn geval goed voor hooikoorts. Ik heb dan ontzettend last van mijn ogen en meestal 's avonds. Ik doe dit masker op mijn ogen en dat verkoelt heerlijk.


Hier kan je de gelly substantie goed zien. 



Dan de day and night spot stick. Tegen puistjes. 


Ook een leuke tekst achterop, net als alle andere Anatomicals producten. In dit product zit tea tree, dat is vooral goed tegen de puistjes. 


Het leuke is van deze stick dat er echt voor dag én nacht een apart product voor is. Handig!


Het is gewoon doorzichtig, dus dat is ook wel een pluspuntje. Het ruikt ontzettend vies, maar dat is ook wel te verwachten met zulk spul.
Ik heb het nu al een paar dagen gebruikt en ik merk wel dat mijn puistjes wat minder er van worden. Of ze nou meteen weggaan, is niet echt zo.

Deze producten van Anatomicals zijn te koop voor 3,95 euro per stuk op de Misslipgloss shop

5 opmerkingen:

  1. Wat een leuke producten! Ze spreken mij ook aan door de geweldige verpakking, die ziet er altijd zo leuk uit. De eye mask lijkt me een heel handig en fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb thuis ook zo'n oogmasker, erg fijn inderdaad!
    Bedankt trouwens voor de tip, je hebt gelijk dat het moeilijk te krijgen is. Als je wil kan ik er wel een voor je bestellen? Hardcases zijn een beetje doorzichtig in verschillende kleuren en de siliconen zijn wat voller van kleur. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als ik mijn iPad heb (duurt nog een hele poos hihi), dan zou ik je nog even benaderen!! :):) Thanks :).

      Verwijderen
  3. Zo'n oogmasker lijkt me ontzettend fijn! Ik heb ietwat gemengde gevoelens bij dit merk. Ik heb namelijk twee producten van dit merk in mijn bezit (douchegel en een lipbalsem), maar ben er niet helemaal happy mee. Daarentegen vind ik de verpakking wel erg stoer :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...