woensdag 15 mei 2013

Anouks Collective Shoplog!


Naast de vier producten die ik bij de The Make Up Spot heb besteld heb ik ook nog een beetje (veel!) kleding geshopt. In April heb ik zeker aardig wat uitgegeven, maar ik vind het het zeker waard en ben helemaal blij met mijn nieuw spulletjes. Kijk snel verder!
Twee weken geleden had ik een bon van 25,00 euro gewonnen te besteden bij Sans-Online.nl! Echt super leuk en ik kon het zeker gebruiken. Ik heb de afgelopen maanden aardig wat t-shirts weggedaan. Ik had drie shirts besteld, eentje was helaas te klein, dus die heb ik weggegeven. Deze twee bleven uiteindelijk over en ik heb ze al een aantal keren gedragen. Het grijze shirt is van Only en kost 12,95 euro en het Fashionista shirt van Jaqueline de Yong kan ik niet meer vinden op de site, maar koste volgens mij 9,99 euro. Ik heb hem wel bij de Only in de winkel zien liggen.


Dan drie echte zomer items, waar ik heel blij mee ben. Het blauwe short met studs heb ik gekocht bij de Primark. Wat ik hier zo leuk aan vind is dat het 'high wasted' is, hiervan weet ik de prijs ook niet precies, maar ik denk rond de 10,00 euro. Het tweede shortje is lekker simpel, deze heb ik gekocht bij de H&M voor 9,99, super deal! Het tribal rokje heb ik gehaald bij de Bershka, het rokje schreeuwt zomer als het mij vraagt. Deze kost ongeveer 8,00 euro.


Dit is nog een item dat ik bij de Bershka heb gehaald. Het is een blauwe denim skinny jean en zit echt heerlijk, geweldig, super! Ik ben er zo blij mee, helemaal omdat het een lekker goedkope jeans was, namelijk maar 20,00 euro! 


Dit is een lekker lente trui. Het heeft driekwart mouwtjes en is donkerblauw en wit gestreept dat aan de onderkant groen met donker blauw word. Deze heb ik ook gehaald bij de Primark en kost 10,00 euro.


Dit hemdje van de New Yorke is fel roze met een gave aztec print. Het model zit lekker los en comfy en kost 7,99 euro.


Het was mijn missie om een leuk kanten jurkje te vinden voor de zomer, en ja, het is me gelukt! Dit jurkje is precies wat ik zoek in een jurkje, simple but cute! De kleur komt op de foto iets minder goed over, maar het is een felle mintgroen. Dit jurkje heb ik in een lokale winkel gekocht en kost 28 euro.


Ook dit jasje komt uit een lokale winkel. Het is een (nep) leren jasje in een donker grijze kleur. Het was oorspronklijk 36,50 euro, wat ik al niet heel duur vind, maar ik heb hem mee gekregen voor de helft! Dat betekend dat het jasje maar 18,25 was! Ik hou van de sale:)


Deze bikini is mijn meest recente aankoop. Ik had ook al een foto geplaatst op onze instagram. Ik was van plan een kleurrijke en vrolijke bikini te kopen, maar kwam thuis met een donker blauwe. Ik weet niet of je het goed kunt zien, maar er zitten ankertjes op wat ik erg leuk vind. Deze heb ik gekocht bij de Sting en kost 25,00 euro.


Nee we zijn nog niet klaar, ik heb namelijk ook nog twee paar schoenen gekocht. Het eerste paar is wit met kant. Ik heb ze gekocht bij de H&M voor 15,00. Toen ik ze zag hangen heb ik ze meteen meegenomen, ik vond ze zo lief! Het tweede paar zijn lage Converse. Ik wilde al heel lang een paar donkerblauwe Converse en nu heb ik ze eindelijk. Ik heb ze gekocht bij Omoda voor 69,95 euro. 


En dan nu toch echt mijn drie laatste aankopen. Bij de Primark schaf ik altijd heel veel armbandjes aan. Simpelweg omdat ze lekker goedkoop zijn, dit zijn twee setjes van armbanden en weet de prijzen niet goed meer, maar het zal vast wel rond de 3,00 euro zijn. De zonnebril met roze en witte streepjes kost (maar) 1,50 bij de Primark. En als laatste de oorbellen heb ik gekocht bij de New Yorker voor 2,95 euro. 


Zo, het is een aardig lang artikeltje geworden, maar ik vond het leuk om mijn aankopen met jullie te delen. 


12 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...