woensdag 8 mei 2013

I Ombred My Hair!!Je ziet het de laatste tijd overal, de dipdye of het ombre effect, in haar, kleding en nog veel meer. Ik vind het een hele leuke trend en vooral bij het haar. Toen ik deze Wild Ombres Kit van L'oreal (16,99) zag liggen bij de Etos nam ik het meteen mee en waagde een kansje! Je hebt twee kleuren. Je hebt 001 voor donker haar en 003 voor donkerblond tot blond haar. Kijk snel verder voor hoe het is geworden.

Ik ben blij dat er zoveel uitleg bij zit. Het namelijk toch bleken en dat is erg slecht voor je haar. Zo heb je toch minder kans dat er wat fout gaat. 


Dit zijn de producten die er bij zitten. Je moet de verf eerst zelf bij elkaar voegen. Daarna doe je de handschoenen aan die in ronde plastic dingetje zitten (??). Je doet het op het speciale borstje en kamt het door je haar.Op het langst mag je de verf er 45 minuten in laten zitten. Er staat bij de uitleg dat je bij lang haar rond je kaaklijn moet beginnen, dit heb ik niet gedaan. Ik wilde echt geen strakke lijn hebben! Ik ben dus begonnen bij de puntjes van mijn haar, daar heb ik het er eerst tien minuten laten zitten voordat ik hoger ging. Daarna ben ik dus ietsje hoger gedaan en het daar weer tien minuten laten zitten voordat ik verder ging met de laatste stukken haar. In totaal heb ik het er ongeveer 35 minuten in laten zitten. Ik heb het zo gedaan om het een natuurlijk effect te geven. 
En dit is dan het resultaat! Ik ben er erg tevreden mee:) Ik was toch wel bang dat ik te hoog was gegaan met de verf of dat het oranje werd. Het was mijn eerste keer zelf in huis mijn haar verven. Dit zorgde voor zenuwen! Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en heb ik (al zeg ik het zelf) een mooi ombre effect in mijn haar. Wel is het achter iets lager dan aan de voorkant, dus ik raad je aan om iemand te vragen om de achterkant voor je te doen. 

Wat vind jij van een 'ombre effect' in je haar?


7 opmerkingen:

 1. Dat ziet er gaaf uit! Zeer geslaagd :-) Staat je ontzettend goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gaaf zeg!
  Ik heb deze ook al zien staan in de winkel, maar ben er nog steeds een beetje huiverig voor (ik heb ook nog nooit mijn haar geverfd). Maar het resultaat is echt heel mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ziet er heel gaaf uit! Zelf heb ik het laatst ook gedaan met deze van L'Oréal, maar bij mij zie je het gewoon niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het hier ook laast meegedaan. Had er ook zenuwen van omdat het ook me eerste keer was. Alleen bij mij vervaagt het steeds meer.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...