zondag 12 mei 2013

Sunday Mask | Yves Rocher 3 Minutes Mask


Ondanks Moederdag vind ik het altijd nog erg leuk om een maskertje op te doen. Dit masker had ik al een poosje liggen, en was wel eens benieuwd of het een fijn maskertje zou zijn.Het masker is van Yves Rocher en het is de limoen-variant. Je hebt ook nog een van granaatappel. 

Het masker breng je gewoon met je vingers of een kwast aan en laat het vervolgens maar 3 minuten inwerken. Vervolgens spoel je het goed af. Resultaat? Een schone stralende huid, volgens Yves Rocher.


Het is echt een gel en dat vind ik zelf erg fijn en verfrissend werken. Het aanbrengen gaat heel erg snel en makkelijk. Ik met het maskertje op. Je ziet het bijna niet eens zitten, maar dat komt omdat het maskertje ook helemaal onzichtbaar is.


Nadat ik het weg had gehaald voelde mijn huid goed en zacht aan. Of het mijn huid echt heeft verbeterd weet ik niet, maar een lekker maskertje voor zo nu en dan. Ook handig dat hij maar 3 minuten hoeft in te trekken. Zo kan je heel snel een maskertje doen.

Dit masker van Yves Rocher is hier te koop voor 3,35 euro

8 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook, ik vind hem erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed..! :-) Ik heb nog niet eerder een doorzichtig masker gezien. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt ontzettend goed, ook wel fijn dat je hem niet ziet zitten. Als je hem op hebt voel je je in ieder geval niet zo'n spook haha!

  Als je het leuk vindt, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch?:D Bij deze ben je van harte uitgenodigd om mee te komen 'feesten'!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij klinkt echt super goed! Lijkt me erg fijn dat hij doorzichting is ;) !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mm hij lijkt me echt heel fijn :)
  ik volg je nu :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is een heel fijn masker! Ik ben zelfs al aan een tweede begonnen ^^ Het is heel makkelijk en lekker fris :D

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...