woensdag 22 mei 2013

Zoeva | Cat Eye Pen


Naast kwasten had ik ook de Zoeva Cat Eye Pen besteld. Een pen die me erg aan een Dior variant moest denken. Omdat het een andere eyeliner stift is dan anders vond ik het wel leuk om hem uit te proberen en natuurlijk te laten zien aan jullie.Verpakking

De verpakking van de Cat Eye Pen is redelijk normaal. Hij is niet helemaal recht, hij heeft ook nog een vorm er in zitten. Wat ik wel handig vind is dat waar je je vingers zet dat het daar wat stroever materiaal is dan de rest van de verpakking. Zo heb je toch wat meer hou-vast dan normaal. Dit is de kleur Blackest Black.Dit is dus de punt! Hij begint aardig breed, maar langzamerhand word hij steeds wat smaller. Ik was echt heel benieuwd hoe dit zou werken en hoe zwart de eyeliner was.En de eyeliner is ook echt pikzwart! Wat goed en wat mooi. De eyeliner heeft zo een zwart lijntje gezet! 


De eyeliner blijft heel de dag perfect op zijn plaats zitten en vervaagt ook niet! Dit is echt de beste stiftliner die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ook is hij makkelijk weg te halen, wat is persoonlijk erg fijn vind. Ik heb ook een gelliner van Catrice en die gaat er zo lastig van af! Deze is binnen een handomdraai er af en dat is toch een pluspunt.

Ik ben dus erg te spreken over de Cat Eye Pen van Zoeva, hij is voor 5,50 euro te koop op themakeupspot.nl


10 opmerkingen:

 1. lijkt me heel erg fijn, goede review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke en fijne review!! Ik weet niet wat het is maar bij mij is eyeliner altijd heel lelijk hahah
  hij lijkt me opzich wel heel fijn en is niet heel duur :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze ziet er heel goed uit! Ik wil hem wel eens proberen, ik zoek nog een goede eyeliner pen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil 'm eigenlijk wel op je ogen zien....

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit, mooie zwarte kleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...