zaterdag 1 juni 2013

Anouks May Obsessions!


Bye bye may and hello may obsessions! Ook mei is weer voorbij en dit brengt ons weer een stapje dichterbij de zomer. Ik moet het toch weer zeggen, wat is mei snel gegaan! Maar dit betekend ook dat ik mijn obsessies van mei kan laten zien. Wij hebben trouwens besloten de naam van ons gewoonlijke 'favorieten' artikel te veranderen. Wij vonden 'favorieten' zo standaard. Ook laten we beide om de maand onze obsessies zien. Dit betekend dat Britt volgende maand haar fave's laat zien en ik de maand daarop. Maar laten we maar snel naar mijn (Anouk) obsessies gaan!



Make-up


Een paar weken terug had ik samen met Britt een bestelling geplaatst op de themakeupspot.nl . Ik had er verschillende items besteld waaronder deze kwast. Dit is de Real Techniques Expert Face Brush. De Real Techniques kwasten zijn een echte hype en ook ik vind deze kwast geweldig. Ik breng er nu al een tijdje mijn foundation en BB cream mee aan en dat doet 'ie erg mooi en eigenlijk kan ik niet meer zonder deze kwast. Ik heb hier een uitgebreide review over geschreven dus klik hier voor meer info. 


Dit is de Sleek Contour Kit in Light. Ik heb deze compacte poeders tegelijk gekocht met de Real Techniques kwast. De bronzer is de perfecte kleur voor mijn huid en de highlighter geeft een geweldige glow! En wat het nog extra speciaal maakt is dat dit mijn eerste bronzer is. Ook hier heb ik een review over geschreven, klik hier als je die wilt lezen. 


Deze Rimmel Stay Matte Pressed Powder gebruik ik dagelijks. Deze poeder matteert de hele dag lang en zorg niet voor dat over poederige effect. Ook over deze poeder heb ik een artikel geschreven, voor meer info klik hier. 

Fashion


Ik kan niet meer zonder mijn donkerblauwe lage All Stars. Ze maken iedere outfit af en casual. Ook passen ze overal bij en zijn het perfecte schoenen voor deze tijd van het jaar. I'm in love.


Ik ben dol op de sieraden bij de Primar en dan vooral op deze ketting. Het is een zilveren ketting met een veer. Het is een lekkere simpele ketting die wederom overal bij past. Ik heb hem heel vaak gedrggen de afgelopen maand. 

Food


Ik kan niet genoeg krijgen van deze banaantjes. Ik weet dat ze niet echt goed voor je zijn, maar ze zijn echt heerlijk. Je hebt ook een variant met suiker (als je die kent) maar die vind ik daarentegen niet lekker. 

Hair


Ik ben dol op mijn ombre haar. Het is op deze foto niet heel goed te zien, maar mijn haar is blonder aan de onderkant. Voor before en after foto's kan je bij dit artikel kijken. Maar ik heb er absoluut geen spijt van en vind het erg leuk!

Dit waren mijn obsessions van de maand mei, wat zijn jouw may obsessions?










12 opmerkingen:

  1. ik krijg meteen trek in die snoepjes ;)
    die kwast lijkt me echt fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh, All Stars :-) Ik ben daar ook echt fan van :-) Al jarenlang koop ik ze! Zitten zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel! De ketting met de veer vind ik mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dat Sleek kit lijkt mij wel wat :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk artikel! Die ketting en dat sleek kitje vind ik heel leuk! En ohhh BANAANTJES té lekker haha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooh wauw die Sleek contour kit is écht heel mooi, even je review lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik begrijp je liefde voor de RT kwast echt volkomen. Ik ben er helemaal dol op!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die kwast lijkt me heel erg fijn! De ketting is echt heel mooi trouwens. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha leuke favorieten! Krijg meteen zin in die banaantjes. Mooie ketting ook & die contouring kit is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Props voor de all stars! Het blijven de beste sneakers, lopen goddelijk en zien er verdomd hip uit. :D Lovely favorieten lady!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die snoepjes! haha, leuke favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Jouw haar is echt super mooi:)! En die banaantjes zijn zeker lekker en ook een tip is om ze te eten onder het leren:p

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...