maandag 17 juni 2013

Bourjois | Healty Mix Radiance Reveal Foundation


Vandaag een review over de bekende Bourjois Healty Mix foundation, alleen dan de nieuwe versie, 'Healty Mix Rediance Reveal'. Zelf heb ik nooit de eerste versie getest, maar er wel veel goede reviews over gelezen. Dit maakt mij nu wel erg benieuwd of de foundation de hype wel waard is. Lees snel verder.
De verpakking Laten we maar meteen beginnen met de verpakking. De foundation zit in een glazen omhulsel met een fel rode kunststof dop. Ik vind de verpakking erg leuk en ook wel classy. 

Beloftes & Ingrediënten


Deze foundation geeft veel beloftes:

-Stralende en perfecte teint tot 16 uur
-hydrateerd de huid 
-De foundation is rijk aan fruitextracten die de huid beschermen tegen veroudering, hydrateren en verhelderen
-Corrigeert en egaliseert moeiteloos al je imperfecties

Dat klinkt allemaal erg leuk, maar toch blijf ik altijd een beetje terughoudend. De meeste beloven veel maar komen het niet altijd na. Dit zijn de bestandsdelen. De foundation bevat vrij veel siliconen. Ik zelf vind dit niet zo'n groot probleem en mijn huid kan er goed tegen. De fruitextracten staan vrij laag op de lijst, dit betekent dat er niet veel van inzit. Dat is wel jammer!

De werking


Hier heb ik 1 pompje op mijn hand aangebracht. Dit is kleur 53 Light Beige, die iets te donker is. 


Sorry voor de kwaliteit van de foto, maar hier heb ik niks op mijn gezicht. Zoals je ziet heb ik wat roodheid op mijn wangen en rondom mijn neus. 


En hier heb ik de foundation aangebracht! Mijn huid ziet er een stuk egaler uit en het kleur verschil valt reuze mee. De foundation is wel wat te donker, maar als ik hem goed uit blend naar mijn nek zie je er niks meer van. Ik vind dat de foundation een frissere uitstraling geeft en mijn roodheid goed camoufleert. De substantie blend en verspreid makkelijk over mijn gezicht en geeft absoluut geen pannenkoeken effect! Wel heb ik wat plekjes op mijn neus en heb ik daar een extra laagje foundation nodig. De foundation geeft medium dekking, maar is zeker op te bouwen.
Ik had deze foundation opgedaan toen ik een dagje naar de Primark ging, dit is uiteraard de ultieme test voor lasting power. Toen ik weer thuis kwam zat de foundation er nog goed op. Alleen op mijn vettere neus kwam de roodheid weer naar voren. 

Conclusie


Ik heb een favoriete foundation! De Bourjois Healty Mix foundation camoufleert en blend goed. Ook blijft hij de hele dag zitten en geeft een mooi natuurlijk effect. Als je een wat vettere huid hebt en je gaat naar een drukke omgeving raad ik je wel aan om wat concealer aan te brengen, maar voor de rest super!


De Bourjois Healty Mix Radiance Reveal Foundation kost 14,99 euro en is o.a. te koop bij Etos.

Wat is jouw favorieten foundation?

10 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...