zaterdag 15 juni 2013

Catrice | Absolute Nude Palette


Eindelijk! Het Nude palette van Catrice heb ik in mijn bezit. Zes prachtige nude kleurtjes in een budget palet. Klinkt allemaal erg leuk. Kijk snel mee of het echt zo'n leuk palette is!

Het palette is stevig en ziet er gewoon prima uit. Er staat groot 'NUDE' op de verpakking, duidelijk dus! Op de achterkant staat in het Engels nog wat tips hoe je de oogschaduw kunt aanbrengen. Dit vind ik altijd wel handig, maar maak er zelf nooit gebruik van.
De zes kleuren op een rijtje. Van licht naar donker. Ik vind de kleuren goed gekozen aangezien je voor een wat heftigere look kan gaan, maar ook voor een simpele snelle nude look. In het palette zit ook nog een kwastje en de oogschaduw kant is nog erg zacht ook! Dus nog een bonuspunt.


En de swatches! Wow, dit had ik niet verwacht. Dat komt ook doordat ik de kleurtjes had getest in de winkel en daar waren ze tien keer slechter. De oogschaduw is wel wat aan de korrelige kant, maar daar heb ik zelf geen problemen mee. Je hebt hier een perfecte highlighter, maar ook weer een perfecte bruine kleur. 


Ik ben er erg blij mee en het is zeker geen misser! Het palette is tegenwoordig wel bijna overal in de Kruidvat te koop.

Het Catrice Absolute Nude palette kost 4,99 euro.

8 opmerkingen:

 1. Een van mijn favorieten van de afgelopen tijd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een pigmentatie zeg! dat had ik ook niet zien aankomen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij een review van oogschaduw vind ik het altijd fijn om een ooglook in een review te zien, misschien een tip voor de volgende keer? (niet lullig bedoelt!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi palette en al veel over gehoord!

  PS. Er is nu een winactie aan de gang op mijn blog doe je mee?

  www.based-on-beauty.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi palette, ik heb hem ook! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...