woensdag 5 juni 2013

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara


I love me some volume! Dus deze 'Crazy Volume Mascara' van Essence klinkt als muziek in mijn oren en is ook nog eens lekker budget. Lees snel verder!
Verpakking
De verpakking vind ik echt geweldig! Hij is lekker fel roze en springt uit je make-up collectie. De hulst is vrij groot en rond maar dat vind ik geen probleem. Deze mascara belooft extreme en gekke volume en is ook nog eens super zwart. Ben benieuwd!


(Akward foto haha)
De borstel
Het borsteltje is groot en van plastic. Het heeft vrij korte haren (ja hoe noem je dat haha). Bij de onderste foto kan je goed zien dat de borstel huge is! Zelf had ik hem liever iets kleiner gezien, hier maak je nogal snel vlekken mee. 


Om het verschil goed te laten zien heb ik bij mijn linker oog de mascara aangebracht en bij mijn rechter oog niet. Ik ben erg tevreden over deze mascara! Hij geeft niet extreem volume, maar wel veel. Ook zorgt de mascara voor wat lengte. Ik heb hier twee laagjes aangebracht en zag dat je niet voor een derde of vierde laag moet gaan. Je krijgt dan een spinnepoten effect en dat vind ik nou niet echt mooi. De mascara blijft de hele dag mooi zitten, maar verzwaart mijn wimpers wel een beetje. Hierdoor heb je aan het einde van de dag niet meer  een mooie krul. Het vlekken valt best mee, wel moet je voorzichtig zijn. 

Conclusie:
Ik vind het echt een hele fijne mascara die goed volume geeft, maar ook zeker wat lengte en de mascara blijft de hele dag goed zitten. 

De Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara is o.a. te koop bij Kruidevat en kost 2,79 euro. 


9 opmerkingen:

 1. wauw je wimpers springen erg echt uit! en wat ben jij een knappe dame

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hier al zoveel goede dingen over gehoord! Misschien zelf ook eens aanschaffen.. (wanneer mijn 10 andere mascara's op zijn :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een fijne mascara en voor zo'n klein prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh leuk! Deze heb ik ook nog liggen, dus misschien moet ik die ook maar eens in gebruik gaan nemen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem ook, écht een budget topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze mascara ziet er heel goed uit! En de prijs is ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...