zondag 30 juni 2013

Nieuwe Collecties | Summer 2013


Zomer 2013 is pas begonnen en hoewel we er nog niet veel van merken kunnen we wel van de prachtige collecties genieten! Lees snel verder!
De nieuwe producten van de Kardashians spraken mij al meteen aan. Met deze producten kun je een tan creëren voor in de zomer. Klinkt natuurlijk als muziek in je oren. De verpakkingen springen er ook echt uit met de neon zomerse kleurtjes.


Misschien heb je deze collectie al voorbij zien komen, maar ik vond toch echt dat ik hem er bij moest doen. Deze collectie komt in augustus en ik kan niet wachten tot hij er is! Als de collectie eenmaal in de winkels ligt ga ik meteen voor de poeder balletjes rechts bovenin. 


Nog meer producten om je een wat mooiere glow te geven. Deze producten spreken mij wederom erg aan. Dit komt ook omdat het goed is bedoeld voor de wat lichtere huid. Zo is de bronzer perfect voor mijn lichte huid en over de Fabulous Bronzing Mousse heb ik ook veel goeds over gehoord. 


Lipsticks voor in de zomer, klinkt niet echt heel praktisch. Maar deze lipsticks zijn anders, ze hebben een nieuwe textuur en de kleuren passen zich goed aan voor de zomer.


Een product voor het hydrateren voor je huid door middel met een water- en hyaluron zuur formule. Klinkt allemaal erg interessant.  


Oriflame heeft ook nieuwe lipsticks in hun assortiment toegevoegd. De Triple Core 3D Lipsticks. Prachtige kleurtjes die in één lipstick wordt gevoegd, klinkt als een ware 3D lipstick!


De laatste collectie is van MAC, de Tropical Taboo collectie. MAC krijgt naar mijn idee weer een prachtige collectie. Vooral de oogschaduws met verschillende kleurtjes in zich lijken mij fantastisch. Ook de paarse kleurtjes, wat meestal erg ongewoon is, zijn weer erg uniek. Ik ben erg benieuwd.

Dit is een greep uit nieuwe collecties en producten die komen rond deze periode. Sommigen producten liggen al in de winkel en andere komen pas rond juli/augustus. Ik kan in ieder geval niet wachten tot al de collecties en producten in de winkel liggen!

Naar welk product/collectie ben jij het meest benieuwd naar?

6 opmerkingen:

 1. De mac collectie is zo mooi! Ik gebruik hun make-up veel en van deze schitterende collectie moet ik ik dus echt even gaan snoepen... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie collecties allemaal! Ik ben erg benieuwd naar de kardashion glow collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zo benieuwd naar de producten van Essence!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, dit is zo slecht voor mijn portemonnee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...