zaterdag 6 juli 2013

GOSH | Growth Mascara


Mascara's heb je nooit genoeg van en er zijn er ook al een heleboel op de markt. Voor lange wimpers, voor vollere wimpers en ga zo maar door. Deze mascara van GOSH is bedoelt om je wimpers langer te laten lijken. Lees snel verder.


De verpakking


De verpakking ziet er simpel, maar mooi uit. Hij glimt en is gewoon zwart met grijs. Simpele verpakkingen zijn soms ook leuk! 


Dit is de mascara zelf. Het borsteltje is vrij dun, maar ziet er voor de rest prima uit. Hij neemt zo ver ik nu kan zien geen verdere klontjes met zich mee.

De mascaraDe mascara op mijn wimpers. Zoals je kunt zien geeft hij volume af, alleen je moet af en toe wel oppassen dat de mascara sommige wimpers aan elkaar laat kleven. Voor de rest doet hij het prima. Als ik het borsteltje één keer op mijn wimpers aanbreng zit er al meteen veel mascara op mijn wimpers. Dat is een pluspunt. 

Conclusie


De mascara van GOSH is een leuke mascara, maar doet niet heel veel anders dan andere mascara's. Ik vind het borsteltje fijn werken en hij klontert niet. Ook een groot pluspunt: de mascara wordt niet hard als hij is opgedroogd.
Als enige nadeel vind ik dat er af en toe wat wimpers aan elkaar blijven kleven.

De GOSH Growth Mascara is voor 5,60 euro te koop in de drogisterijen. 

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...