dinsdag 30 juli 2013

Shoplog Utrecht


Vorige week ben ik naar Utrecht geweest en heb ik wat dingetjes gekocht. Utrecht is een hele leuke stad en ik was er vorig jaar met de zomervakantie ook al een keertje heen geweest. Dit keer kwam ik zonder kleding thuis terwijl dat wel een beetje mijn doel was.
Laat ik beginnen dat het geen big shoplog is, maar wel een leuke. Toen ik de Etos binnenstapte kocht ik deze twee dingetjes. Ik had al een tijdje een nieuwe poeder nodig en Anouk zei dat deze van Rimmel wel goed was, dus die nam ik ook mee. Daarnaast een Miss Sporty eyeliner. Ik hoorde hier goede verhalen over en waterproof is erg handig voor in de vakantie.

De Rimmel Stay Mat powder is 9,99 euro en de Miss Sporty eyeliner 3,50 euro.


Ik heb slippers nodig en dus kocht ik deze hele simpele bij de Blokker voor 2 euro. Ze gaan waarschijnlijk binnen no-time kapot, maar ze zijn voor de camping!


Lush! Ik hou van Lush en in Utrecht heb je een aardig grote Lush winkel zitten. Ik heb hier Fresh Farmacy gekocht, een gezichtsreiniger die speciaal tegen puistjes is. Ik heb de laatste tijd weer aardig last van puistjes en dan vooral op mijn kin en op mijn neus. Hier over ga ik ook nog een artikeltje schrijven. Ik kreeg de Lush krant mee en een testertje van de shampoo I Love Juicy.

Fresh Farmacy voor 100gr kost 8,27 euro.


En mijn nieuwe agenda! Ik heb natuurlijk weer een nieuwe agenda nodig voor het nieuwe schooljaar en dit is hem geworden. De My Life is Sweet agenda. 

Deze agenda kost 15,95 euro.


Dan een aantal leuke (snoep)aankopen van een snoepwinkeltje in Utrecht waar ze Amerikaans snoepgoed verkopen. Erg leuk!
Ten eerste heb ik Gobstoppers van Wonka gekocht en een blikje Mountain Drew.

De Gobstoppers kosten 3,00 euro en het Mountain Drew blikje 1,75 euro.


En waar ik eigenlijk voor kwam. Een cakemix! Deze ziet er in ieder geval érg lekker uit. In Nederland heb je zulke cakemixes niet en dat vind ik zelf erg jammer aangezien het er namelijk erg lekker uit ziet. De prijs was wat minder.. maarja, voor die ene keer!

De Confetti Cakemix kost 5,95 euro.


Cornflakes en dan natuurlijk van Lucky Charms. Deze zijn voor het grote deel van mijn broertje, maar omdat zo'n pak aardig duur is heb ik de helft mee betaalt, haha. Ik vind de prijs absurd, maar ach. Hopelijk dat ze maar lekker zijn!

De Lucky Charms kosten rond de 8,00 euro.


In Utrecht lopen ontzettend veel mensen met foldertjes en allerlei dingen die ze je willen aansmeren. Maar dit vond ik toch wel leuk, een Yves Rocher envelopje met testertjes erin!


In Utrecht heb je ook het Amerikaans snoepwinkeltje, maar dit wilde ik jullie ook even showen. Dit is gewoon in de Jamin in Utrecht! Een heel Amerikaans snoepgoed assortiment. Echt leuk! Alleen de prijzen zijn nog duurder dan in het winkeltje.. dat is nou jammer. Zo betaal je gerust acht euro voor Pop Tarts.

Dit is mijn shoplog! Ik ben erg blij met alles, alleen jammer dat ik (weer) niet geslaagd ben voor kleding. De laatste tijd kan ik echt niet meer goed kleding shoppen, ik weet ook niet wat het is.. iemand tips voor leuke kleding en niet al te duur haha? Let me know!

12 opmerkingen:

 1. Ik zelf scoor altijd bij de New Yorker , dus misschien is dit iets voor jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankopen! Ik ben benieuwd naar het Amerikaans snoepgoed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! 1,75 voor een blikje Mountain Dew? Tip: Bij Jumbo kun je flesjes kopen voor 1 euro!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke verpakkingen van dat snoep! Ik heb er een paar van gezien in Nijmegen, echt heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...