donderdag 1 augustus 2013

Anouks July Obessions!

 

Wauw, ook juli is al weer voorbij! Ik vond het een heerlijke maand met al het mooie weer en de vakantie. Natuurlijk heb ik ook weer een aantal obsessies voor de maand van juli. Lees snel meer!






Beauty


 Met het lekkere weer draag ik niet veel foundation, maar als ik dat wel doe dan draag ik de Bourjois Radiance Reveal Healty Mix foundation -dat is een mond vol-. Het is een hele fijne foundation die dekking geeft, maar niet het gevoel geeft dat je iets op je gezicht hebt. En dat is wat ik wil in de zomer! Als je meer informatie wil klik dan hier voor de review. 



Ik gebruikte altijd een stift eye liner, omdat dit makkelijk en snel is, maar ik ben afgelopen maand helemaal fan geworden van gel eye liner! Dit is de Catrice gel eye liner en ik breng hem aan met de Essence gel eye liner kwast. Als je een paar keer geoefend heb brengt dit ook snel en makkelijk aan. Maar deze van Catrice is ook nog eens waterproof. Perfecht voor de zomer!





 Vaak breng ik in de zomer alleen een beetje concealer aan onder mijn ogen en op rode plekjes en ik ben ready to go! Dit is de Catrice Camouflage Cream. Dit vind ik echt een hele fijne concealer die gewoon goed zijn werk doet en lekker budget is.


Mijn huid is vrij droog in de zomer. Dit product heb ik nog niet zo lang, maar ik kan met 100% zekerheid zeggen dat dit een obsessie is van mij. Het is de Vaseline Spray & Go in Cocoa. Dit is een bodylotion in spray vorm die geen vettig en plakkerig laatje achter laat, want hier heb ik echt een hekel aan. Ook is de geur heerlijk! 

Fashion


Ik ben helemaal gek op de trend: Aztec. Op deze foto draag ik mijn favorieten aztec shirt. Dit shirt kom van New Look en kost ong. 12,00. 


In de zomer ben ik dol op schattige sandaaltjes. Ze zijn comfy, maar maken je outfit ook mooi af. Ik heb deze twee paar van de Primark en ik draag ze dagelijks!

Hair & App


Ik heb mijn haar de afgelopen maan erg veel in een vlecht gedragen! Het is een super simpele haarstijl en ziet er schattig uit. Ook zit je haar dan lekker uit je gezicht!

Ooit van Snapchat gehoord? Vast wel, maar ik leg het toch even uit. Het is een app waarmee je foto's kan versturen, maar die maar een paar seconde te zien zijn en daarna verwijderd zijn en niet meer kan zien! Ik vind het een geniale app. Je kan lekkere gekke foto's sturen en niemand die ze op  hun telefoon heeft staan. Heel leuk met je vrienden!

Wat zijn jou obsessies van de maand juli?





3 opmerkingen:

  1. Erg leuk artikel ! En je sandaaltjes zijn super leuk !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohjah snapchat kende ik al, echt geinig. Mooi aztec shirt en Catrice gel eyeliner heeft hier ook een permanent plaatsje gekregen. Mijn obsessie vorige maand waren ijslolly's.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...