donderdag 8 augustus 2013

Baking | Confetti Cake

Ik (Britt) was zoals jullie misschien wel weten naar Utrecht geweest. Ik had daar onder andere deze taartmix gekocht in een Amerikaans winkeltje. Heel erg lekker zag hij er uit, dus ik kon ook niet wachten tot we hem konden maken!Wat heb je nodig?

-Bloem
-3 eieren
-Maatbeker
-Mix (Confetti Cake mix)
-Plantaardige olie


Op het eerste gezicht dat ik dat de frosting in de verpakking erbij zat. Dit was helaas niet het geval. Dus hadden we dit erbij gekocht. Glazuur voor de bovenkant en room voor er tussen in.


Alle ingrediënten bij elkaar! Zie die confetti dingetjes erin, echt leuk.


Gemixt! Het ziet er zo lekker uit. Vervolgens doe je dit in een bakvorm.


Na het bakken. Op de verpakking staat dat hij er 30-35 minuten in moet. Maar dit klopt niet helemaal. Wij hebben steeds gecheckt of hij al goed was en uiteindelijk duurde het 50 minuten.


Door de midden snijden omdat we de botercrème erin wilde doen. En het glazuur er daarna overheen doen.


Tadaa! Wel wat anders dan op de verpakking, haha. Maar dat komt ook door de frosting.


Jummiee. 


Zo ziet hij er van de zijkant eruit. Dit stuk is een beetje misvormd, haha. Hij is ontzettend lekker! Echt heel erg zoet, maar zo lekker. Ook zit je er zo vol mee.


Het is erg leuk om een keer een Amerikaanse taart te maken. Ik merk echt smaakverschil. Jammer van die frosting, maar glazuur en botercrème is ook erg lekker! Ze moeten in Nederland echt meer dingen voor bakken krijgen, want we hebben absurd weinig. We hebben niet eens frosting in de winkels en botercrème is er pas bij gekomen. Terwijl ze in Amerika zo veel meer hebben!

7 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...