maandag 12 augustus 2013

Britt | My Sleek Stash


Minder dan één jaar geleden had ik nog niks van Sleek. Nu is mijn collectie toch langzaam aan het groeien en ik wil nog steeds meer en meer van Sleek. Sleek is een erg leuk en goed merk dat uit Engeland komt en jammer genoeg niet verkrijgbaar is in Nederland. Kijk verder voor mijn Sleek Stash.
Ik heb in totaal vijf palettes van Sleek. Al aardig wat! Ik vind de palettes ontzettend fijn en wil er zeker nog meer.
De bovenste is het Sleek Storm palette. Een palette die mooie basiskleurtjes bevat, maar ook wat donkere kleurtjes voor als wat meer smokey wilt gaan.
Het palette daar onder is het Sleek Sparkle 2 palette. Een prachtig palette. Als je van donkere kleurtjes houd, is dit het ultieme palette voor jou.


Mijn favoriete palette van Sleek is het Sleek Au Natural palette die je daarboven ziet. Er zitten basiskleuren in, maar ook erg donkere kleurtjes en daar hou ik zelf wel van. De bovenste kleurtjes gebruik ik allemaal voor de basis (bewegend ooglid) en de onderste kleurtjes voor de arcadeboog. Erg mooi!
Het palette daaronder is het Sleek V2 Matte Darks palette. Erg mooie matte kleurtjes. Donkere, maar ook wat lichte kleurtjes zitten erin. 


Mijn eerste Sleek palette, maar daarbij ook het minst gebruikte palette. Het Sleek Oh So Special palette. Ik moet nog steeds een beetje ontdekken hoe ik dit palette nou het beste kan gebruiken. Ik gebruik niet zo heel veel roze tinten. Al vind ik de donkerrode kleur helemaal rechtsboven wel erg mooi. Net als de grijze die er naast zit.


Ik heb slechts één blush van Sleek en dat is de bekende Rose Gold blush. Ik ben zeker van plan om nog meer blushes te kopen van Sleek aangezien ze erg goed en gepigmenteerd zijn. Daarnaast een Contour Kit in Light. Dat is mijn nieuwste aanwinst en daar ben ik erg blij mee! Er zit een bronzer in en een highlighter, echt ideaal.


Dan echt mijn favoriet van alles. De highlighter/blush/bronzer van Sleek. Echt een pracht product alleen hij is niet echt sterk. Ten eerste toen ik het product kreeg voor Kerst kwam hij kapot aan. Toen ik hem opnieuw binnenkreeg ging hij al snel brokkelen. Ik liet hem één keer vallen en gelijk een heel stuk eruit. Net toen ik het product weg wou leggen liet ik hem weer vallen, maar dan gewoon nog op mijn kaptafel zelf. Toen was er weer wat weg.. naja, als de bovenste highlighter maar beschikbaar blijft want die is echt het allermooiste!

Dit is mijn Sleek stash! Hij is nog niet heel erg uitgebreid, maar daar komt zeker verandering in.

9 opmerkingen:

 1. Mooie stash! Zelf heb ik het Storm en Oh So Special palette ook en de Rose Gold blush, zulke fijne producten! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie producten ! Ik heb zelf ook het oh so special palette :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie items heb je! Ik heb zelf helaas nog niks van sleek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten! Heb zelf enkel het Au naturel palette en de Rose Gold blush.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige sleek stash! Ik heb nog maar 2 palettes. Het au natural palette, die ik iedere dag gebruik en het original palette. Buiten sleek om gebruik ik eigenlijk vrijwel geen andere oogschaduws meer. Arme oogschaduws :P haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige sleek stash! Ik heb nog maar 2 palettes. Het au natural palette, die ik iedere dag gebruik en het original palette. Buiten sleek om gebruik ik eigenlijk vrijwel geen andere oogschaduws meer. Arme oogschaduws :P haha

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...