vrijdag 23 augustus 2013

Summer Ttop 3 Jeans Trends

                                Because skinny jeans just aren't modest. Period.  Fall / spring / day out / movie night / no hat.


Summer top 3 jeans trends
Als je nu naar buiten kijkt dan vergeet je waarschijnlijk even dat het nog steeds zomer is. Niet getreurd, want volgens het weerbericht komt de zon er weer aan. Dat betekend dat we nog even kunnen genieten van de zomer mode. Het mooie is, dat de meeste fashion trends al bekend zijn. WE zetten hier drie grote jeans trends op een rijtje zodat jij weet welke jeans je op Zalando moet bestellen.

                                    10 Denim Shorts With The Editor Stamp Of Approval | http://www.whowhatwear.com/10-denim-shorts-with-the-editor-stamp-of-approval?ps=hp=top=slideshow=trott-s-top-5

Denim Shorts
Deze zomer kun je niet om de denim shorts heen. Bijna iedereen heeft wel een soort denim short in de kast liggen. De echte fashionista’s hebben er natuurlijk verschillende. Je kunt ze in leuke kleuren krijgen of zelfs een paar oude jeans pakken en die afknippen. Als je zelf broeken gaat afknippen, doe dat dan wel in een ‘V’ vorm. Anders is de broek scheef als je hem aantrekt. Knip hem ook niet meteen te kort, want dan kun je hem niet meer bijknippen. Deze leuke fashion geeft eindelijk een leuk doel aan je oude spijkerbroeken.

Double denim + statement coat = so chic (and so easy!)  Image via Caroline's Mode


Ripped Jeans
Deze stijl komt uit de rockers scene. Ook voor deze stijl kun je goed je oude jeans gebruiken, want het is een kwestie van zoveel mogelijk gaten in je broek maken. Natuurlijk kun je de ripped jeans ook gewoon op Zalando kopen. Dat scheelt weer wat moeite. Deze ripped jeans staan het leukst bij een nette blouse. Het klinkt vreemd, maar netjes en rock is een hele goede combinatie. Het geeft een speelse look met een twist.
Marilyn's Closet - FASHION BLOG

Print jeans
Bij deze broeken valt het niet meteen op dat het om een paar jeans gaat, wat deze broeken zijn van top tot teen bedekt met een print. Op straat zie je veel streepjes en bloemenprint. Deze jeans kun je het beste combineren met een mooi effen shirt of een top in een van de kleuren van je broek. Zorg er in ieder geval voor dat je top een effen kleur heeft, zodat je outfit stijl en rust krijgt.

Dit artikel is geschreven door Lotte van Zalando.nl, dus het is niet door ons geschreven/gemaakt.
3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...