maandag 23 september 2013

Britt | The Body Shop Stash


Ik heb al mijn lipsticks en mijn Sleek stash laten zien en het leek me leuk om mijn The Body Shop stash eens te laten zien! Ik heb aardig wat dingetjes gekocht de afgelopen tijd.
The Body Shop Vitamin E Face Mist is een mist die ik al een hele poos heb! Hij zit niet meer helemaal vol, maar ik heb hem dan ook aardig vaak gebruikt in de zomer. Heerlijk om zo af en toe op te sprayen. 
The Body Shop Papaya Showergel is een heerlijke verfrissende showergel die ik van de zomer had gekocht. Zo op het eerste gezicht denk je dat hij nog helemaal vol zit, maar dat is niet waar. Hij is bijna op. 


Wat is je The Body Shop stash zonder de bodybutters? Niks! De bodybutters zijn ongetwijfeld de populairste producten van heel The Body Shop. En terecht! Ze zijn heerlijk en ik gebruik ze ook regelmatig. Niet te vaak, want ik wil ze niet te snel op, haha. Vooral aardbei is heerlijk! Die is dan ook bijna op...


Ik heb een aantal lippenbalsems van The Body Shop. Twee daarvan zijn in stick-vorm en zijn erg fijn. De ander zit in een potje en dit is tevens mijn favoriet. Echt een heerlijke geur/smaak, ik kan er geen genoeg van krijgen! Hmmm.


De Cocoa Scrub van The Body Shop heb ik nog niet zolang geleden gekocht, maar het is een fijn product. Daarnaast mijn laatste product van The Body Shop en dat is de mini-variant van de Shower cream van de Chocomania collectie. Deze ruikt erg sterk naar chocolade, maar af en toe vind ik het wel lekker.

Dit zijn mijn producten van The Body Shop op dit moment! Ik weet zeker dat er nog wat bij komt. Ik heb ook al wat in mijn hoofd... namelijk een bodybutter van de Honeymania lijn en de Banana Conditioner van The Body Shop. Allemaal zulke lekkere producten!

Heb jij veel van The Body Shop?

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...