woensdag 4 september 2013

Opgemaakt | Augustus


Deze maand heb ik aardig wat dingetjes opgemaakt! Ik had ook nog een aantal producten opgemaakt tijdens mijn vakantie. Lees maar snel verder!





Christina Aguilera Secret Potion ik heb een parfum opgemaakt! Dit gebeurd niet zo vaak. Deze geur is lekker en het moet me meteen denken aan de feestdagen.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip een fijne lippenbalsem die ik het vorige schooljaar non-stop gebruikte. Ik deed er bijna het hele jaar mee!

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof een fijne eyeliner waar ik al een hele tijd mee heb gedaan. Hij is ook nog een super budget!

Re-buy? Ik zou de lippenbalsem en de eyeliner gerust opnieuw kopen. Maar de parfum weet ik niet, er zijn zoveel lekkere geurtjes!


Etos Skin Smoothing Primer een aardig normale primer van de Etos. Ik vind de primer wel fijn aanvoelen op mijn huid, maar heeft geen speciale werking. 

Hannah Juvi Protect een fijne crème met een hoge SPF. Ik ben nul keer verbrand als ik deze crème van Hannah gebruikte. Echt heel fijn spul.

Re-buy? De Etos primer zou ik niet meer opnieuw kopen, maar de Hannah Juvi protect zou ik zeker nog een keer willen proberen!


Drie mascara's! Essence Volume Boost Waterproof, Rimmel London Scandaleyes en de Etos 24H mascara's. Geen vond ik er echt uitblinken. De Essence waterproof mascara was niet echt waterproof, Rimmel's mascara was gewoon slecht en die van Etos kon er mee door.

Re-buy? Nee, ik ga weer verder zoeken naar mascara's!


Garnier Oogreinigingslotion is een fijne reinigingslotion. Hij is perfect voor de wat gevoelige huid, dus dat kwam goed uit (rondom mijn ogen is het altijd wel gevoelig). Hij verwijdert make-up snel en makkelijk.

Re-buy? Ik zou deze zeker weer een keertje opnieuw willen kopen!


Sanex Natur Protect Deodorant een doodnormale deodorant die niet echt wat extra's heeft. Wel bevat hij geen schadelijke stoffen, dus wel een groot pluspunt!

The Body Shop Ginger Sparkle Bodybutter een mega pot bodybutter opgemaakt! Deze bodybutter van The Body Shop is echt heel lekker en ruikt echt 's winters. 

Re-buy? De deodorant zou ik niet zo snel meer kopen, maar de bodybutter zou ik zo opnieuw kopen als die weer in de winkels ligt.

7 opmerkingen:

  1. De eight hour creme lippenbalsum is geweldig.
    Ik heb het ook!

    Ik wens je een prachtige dag met veel zon....

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, je hebt veel opgemaakt! :-) 3 Mascara's: wow!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke dingen heb je op gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, 3 mascara's opgemaakt in 1 maand, dat is veel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had ze allemaal al een aantal maanden in gebruik haha :)

      Verwijderen
  5. Die parfum is echt heel lekker! Maar andere geuren proberen is ook altijd leuk.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...