maandag 21 oktober 2013

My Nude Polishes


Vandaag laat ik jullie mijn nude nagellakjes zien. Het zijn er niet veel en dat terwijl ik over de 200 (!) nagellakjes heb. Ik heb er maar vijf kunnen vinden, maar ze zijn wel de moeite om te swatchen! Lees snel verder.
Het eerste lakje die ik ga swatchen is van Catrice 050 Moulin Rouge Light. 


Het is een lichtere roze nude kleur en hij lakt prima. Je hebt wel een aantal laagjes nodig met deze nagellak. Voor de rest is het echt een typische nude-kleur. 


Dan een Essence lakje van de Nude Glam lijn 07 Café Olé. Grappige naam!


Het is een wat donkere nude kleur. Persoonlijk vind ik dat ook wel leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar échte nude kleurtjes. 


Een stuk lichtere nude-kleur, ook van Essence genaamd 01 Cotton Candy.


Het is inderdaad een lichte, bijna transparante lak. Deze heeft dan ook ongeveer drie laagjes nodig om dit effect te krijgen. 


Dan nog een nagellak van Catrice met de naam 030 My Café Au Lait At Nôtre-Dame. Wat een lange naam.


Dit zijn ongeveer twee goede laagjes. Mij valt op dat de nude lakjes niet zo goed dekken, maar goed. Deze is niet té donker, maar gewoon goed.


Tenslotte nog een nagellakje van Essence uit de Nude Glam collectie 03 Cookies & Cream. Dit is denk ik mijn favoriet samen met de Catrice Moulin Rouge Light nagellak. Dit is echt een perfecte nude-kleur die ik ook al vaak heb gedragen. Dit zijn twee laagjes en dekt redelijk.

Dit waren mijn vijf nude lakjes. Ik hou van nude, het past bijna overal wel bij en eens in de zoveel tijd heb ik daar wel zin in.

Heb jij veel nude lakjes?

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...