woensdag 2 oktober 2013

Opgemaakt September


De afgelopen maand had ik tegen mijn verwachtingen in toch nog aardig wat opgemaakt! Ik had dit totaal niet verwacht omdat ik de vorige keer ook al zo veel had opgemaakt! Ik vind het altijd leuk om dingetjes die je een hele lang tijd gebruikt eindelijk een keer opmaak. Lees verder en zie wat ik in de maand september heb opgemaakt!







Deodorant Vogue Femme Purity is een doodnormale deodorant die ik een keer in de VIPbox had mogen ontvangen. De geur spreekt mij eigenlijk niet echt aan, maar ik had toch echt deodorant nodig. En nu is die op!

Hema Face Mask Dry Skin dit is een masker die nog niet op is, maar die ik al een aantal jaar in mijn kast heb liggen. Ik had toen die tijd geen idee wat mijn huidtype was en kocht er een die me leuk leek (roze, dusja..). Nu ben er ik er inmiddels wel achter dat ik geen droge huid heb, maar vooral een vettige huid. Daarnaast is deze al zo oud dat ik een beetje bang ben dat hij bedorven is.

Re-buy? Beide producten zouden niet meer in mijn winkelmandje verschijnen. De geur van de deodorant sprak me niet echt aan en het Hema masker is denk ik wel duidelijk.



Rimmel Wake Me Up Foundation deze foundation heb ik al een lange tijd en nu is die eindelijk opgegaan. Ik heb hem vorig jaar in de zomervakantie gekocht, maar toen liet ik hem links liggen omdat het erg warm was. Met kouder weer wil ik wat meer dekking, dus toen kwam hij weer tevoorschijn. Het is een fijne foundation, maar blijft zeker niet de hele dag zitten.

Soulmade Rose Amor Day & Night Crème een dag- en nachtcrème in één. Ik gebruikte deze crème alleen als nachtcrème, omdat ik al een dagcrème had. Ik vond hem fijn, hij trok snel in en heeft mijn huid toen die tijd goed gehydrateerd.

Re-buy? De foundation zou ik niet zo snel meer opnieuw kopen, maar dat heeft eigenlijk te maken dat ik graag nieuwe dingen test. Ik heb nu dus de FITme foundation in gebruik en die bevalt mij ook erg. De Soulmade crème zou ik best opnieuw willen, hij is namelijk erg fijn in gebruik!



Essence Lash & Brow Gel Mascara dit is al de zoveelste keer dat deze gel mascara in mijn opgemaakt belandt. Ik vind hem erg fijn werken, want mijn wenkbrauwen worden er niet hard van, maar blijven wel in vorm. Ik denk alleen dat ik hierna een andere ga proberen, gewoon kijken of die ook zo goed zijn of misschien wel beter.

GOSH Growth Mascara deze mascara heb ik nu zo ongeveer drie maanden in gebruik. Ik gebruik mascara's altijd maar drie maanden omdat ik dan wissel van mascara. Ik vind het een prima mascara. Dat mijn wimpers er niet van groeien terwijl die dat beweerd maakt mij niet zoveel uit. Dat had ik toch niet echt verwacht.

Re-buy? De Essence wenkbrauwgel zou ik opnieuw kopen, maar zoals ik al zei wil ik toch een keer voor afwisseling gaan en een andere gel proberen. De GOSH mascara zou ik niet snel opnieuw kopen, puur omdat ik elke drie maanden een ander soort mascara heb. Omdat ik graag nieuwe mascara's test.



Too Faced Shadow Insurance ja, het is zo ver. Mijn Too Faced Shadow Insurance is op! Ik baal, want ik kan nu geen nieuwe meer kopen. Ik wilde hem gebruiken en er spoot doorzichtige substantie uit en ik wist het: hij is op en niet meer goed. Bleh, ik vind het altijd leuk als er iets op gaat, maar dit niet! Klagen mag ik niet, want ik heb hem twee jaar in gebruik gehad en ik heb hem bijna elke dag gebruikt! Ik baal nog steeds dat Too Faced niet meer wordt verkocht hier in Nederland.

Re-buy? Zeker, alleen dat kan op dit moment nog niet in Nederland.

Dit waren mijn dingetjes die ik weer heb opgemaakt deze maand! Ben nieuwsgierig wat ik over een maand weer opmaak, want ik kan mij echt niet voorstellen dat er nog dingen komen die op gaan. We zullen zien!













6 opmerkingen:

  1. De too faced primer is zooooo fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne dingen heb je opgemaakt! Balen van de Shadow Insurance ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik vind de wenkbrauwegel van essence ook zo fijn!! en echt een heel leuk opgemaakt artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik heb hem al voor de 2de keer, hij is heel fijn! grt Emke x

      Verwijderen
  4. de maand oktober is nog maar begonnen en ik heb al veel opgemaakt. en als je even naar mijn blog wilt kijken! blog: xbeautystylex.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...