maandag 4 november 2013

Britt's October Obsessions


Zo, eindelijk weer een post na een paar daagjes! Nogmaals sorry :). Oktober is nu al een paar daagjes voorbij, dus dat betekend dat november al is begonnen! November betekend voor mij meteen: birthday! En ook meteen die van Anouk (5 nov. en 6 nov.). Ook heb ik in oktober weer een aantal obsessions gekregen. Producten die ik vaak heb gebruikt, lees snel verder!Haar


The Body Shop Banana Shampoo 

Misschien heb je deze al voorbij zien komen in dit artikel. Deze shampoo ruikt heerlijk naar banaantjes en maakt je haar mooi glanzend en zacht. Ook ontvet de shampoo mijn haar goed. Heerlijk spul, dus!

Lippen


Essence Lipstick 08 Colour Crush

Deze lipstick heb ik de laatste tijd aardig vaak gedragen! Hij is fel, maar niet té overheersend en dat vind ik er zo mooi aan. Lees hier het artikel van deze lipstick.

Ogen


Urban Decay Naked 2 palette | Real Techniques Eyeshadow Brush

Jaja, het Naked palette. Ik heb hem afgelopen maand echt ontzettend vaak gebruikt. Bijna elke dag. Gewoon, het was makkelijk binnen handbereik en je kan er van alles mee maken. Binnen één minuut kan je een mooie look creëren. Daar naast mijn favoriete kwast op het moment: de Real Techniques Eyeshadow Brush. Deze komt bij een set, maar ik ben er erg blij mee. Hij is lekker fluffy en brengt gemakkelijk oogschaduw aan.

Verzorging


Odorex Extra Dry Crème

Deodorant in spuitvorm of in een rolvorm kent iedereen wel. Een crème was voor mij persoonlijk iets nieuwers. Ik had dit nog nooit eerder gebruikt, maar ik moet zeggen dat het veel beter werkt. Van de geur moet je het niet hebben, want die ruikt niet ergens naar.

Sieraad


Ketting van River Island

Ik hou van deze ketting! Ik heb deze ketting gekocht in Rotterdam bij de River Island en ik heb hem de afgelopen maand vaak gedragen. Ben er ook helemaal blij mee!

Dit waren mijn obsessions van deze maand. Wat zijn jouw favorieten/obsessions van de maand oktober?

3 opmerkingen:

  1. Mooie favorieten! Ik wil ook zo graag nog een naked palette zucht. Die bananen shampoo heb ik ook een tijd gebruikt hij ontvet het haar inderdaad goed maar hij maakte het bij mij weer een beetje aan de droge kant helaas :(

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...