maandag 9 december 2013

Vier de kerst met Etos!


De feestdagen komen steeds dichterbij en de winkels vullen hun schappen aan met kerstitems, zo ook de Etos. Zij hebben zoals ieder jaar weer een aantal kerstproducten, ik heb er drie ontvangen. Lees snel verder!
Deze vrolijke bolletjes, nail caviar, zijn als kerstballen op je nagels! Ze komen in een handig plastic flesje met een draai dop, zodat je ze makkelijk op kan bergen. Ik vind deze kleuren combinatie erg leuk en kerstig! 

Nail Caviar is ook nog in zwart verkrijgbaar en kost €2,99. 


De Body Tattoo Sticker is super leuk voor tattoo lovers die geen echte durven te zetten! Het zijn allerlei sterren in verschillende vormen en maten. Leuk, maar niets voor mij.

Body Tattoo Stickers €2,99.Ook heeft Etos dit jaar Eyeliner Tattoo stickers in de collectie. Ik had dit nog nooit uitgeprobeerd en ik was erg benieuwd. Ze zien er mooi uit met de steentjes. 


Hmmm, nee deze zou ik niet aanraden. Ze blijven niet goed plakken en schuren snel. Wel vond ik het leuk om het een keert te testen. 

De Eyeliner Tattoo Sticker kosten €2,49

De kerstcollectie van Etos is dit jaar zeker orgineel! De tattoos en de nail caviar zijn erg leuk. Ook weet ik dat ze nog een prachtige blush/bronzer in de collectie hebben zitten. De Eyeliner Tattoo stickers zou ik zeker niet aanraden. 
2 opmerkingen:

  1. Fijn artikel! Wel jammer dat eyeliner stickers niet goed blijven zitten, Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer van de eyeliner, maar de rest is wel leuk! ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...