dinsdag 20 december 2011

Tribal Nail Art


Tribal, het is helemaal hip dit najaar. Je ziet het overal in terug, in kleding maar ook zeker in nagels! Het zijn soortgelijke figuurtjes op je nagels die een erg leuk effect geven.
Het ziet er misschien ingewikkeld uit maar dat is het niet!Tribal is een oud patroon. Origineel van beelden van vroeger.


Tribal print is er ook op kleding, zoals je hier kan zien (bron: welovehijab.com).
Maar waar ik het over ga hebben, is tribal nailart!

Dit is hoe ik mijn nagels als tribal heb gedaan, het is aardig gelukt al zeg ik het zelf. Wel een beetje slordig, maar het kon slechter.
Het ziet er super ingewikkeld uit, maar geloof me dat is het niet! Wel ben je er lang mee bezig.


Dit zijn een aantal kleurtjes die ik heb gebruikt om dit design te maken. Zoals je kunt zien heb ik als basis de lichtblauwe kleur van Catrice gebruikt. Ik heb met dunne kwastjes (van dashicabeautyshop.nl) de dunne lijntjes gezet en met een plat kwastje de witte en de oranje lijn gezet. Ik heb de zwart van Essence gebruikt (black is black)


De stippeltjes heb ik met behulp met een dotting tool gezet, daar kan je het beste stippen mee maken. Deze komt (ook) uit de kwastenset voor nailart van dashicabeautyshop.nl. 


Tribal kan je zelf maken hoe je het maar wilt, de kleuren kan je zelf bepalen en je kan een druk, maar ook rustig patroon creëren.

Wat vinden jullie van Tribal nails?

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...