dinsdag 24 januari 2012

E.l.f 100 Eyeshadow Palet


Een tijdje geleden deed ik mee met een winactie op Youtube van Lenette12345 daarmee kon je een super mooi palet van Elf winnen. En, hoe onmogelijk het ook was: ik had gewonnen (Britt)! Ik was echt heel blij toen het pakketje vanmiddag binnenkwam, daarom heb ik gelijk een artikel voor jullie geschreven.





Het palet vind ik best een luxe uitstraling hebben, de letters die er op zijn 'gedrukt' zijn glimmend wat een mooi effect geeft. De kleurtjes kun je door de vakjes goed zijn, een paar kleurtjes alleen niet want die zitten onder het logo verstopt.



Het palet als hij open is, waaauw! Wat ziet dat er toch mooi uit. De vakjes van de oogschaduws zijn ietsjes groter dan het 88 Palette/Warm palette, omdat er niet echt tussenruimte tussen de oogschaduws zitten is hij wel ongeveer net zo groot als het 88 Palette.


Ook zit er een spiegeltje + twee applicators in. Handig voor onderweg, maar verder gebruik ik dat niet echt.



Ik ben best verrast door de pigmentatie, ook al is het niet zo denderend ik vind het mooie kleurtjes! Sommige geven meer af dan andere, zoals de blauwe die wel heel veel geeft, maar de roze weer veel minder. Er zitten allemaal kleurtjes in, je kunt er veel kanten mee op. Je kan bijvoorbeeld een hele felle look maken met groene tinten, maar je kan ook naar de warmere kant en een mooie bruine smokeyeye maken.

Conclusie: Een mooi palet, hij heeft een compacte verpakking zodat je hem gemakkelijk kan meenemen. De kleurtjes zijn redelijk goed gepigmenteerd, en voor zo'n prijsje is het echt  goed. Zeker omdat je 100 kleurtjes krijgt, dit palette kost 12,- dus dat is omgerekend zo'n 12 cent per oogschaduw!

Dit palette is te koop bij de Elf webshop, voor 12,-
Let op: Het palette is tijdelijk verkrijgbaar, wees er snel bij anders is hij weg.

(Later deze week komt ook nog een artikel: Bestelling Elf!) 

Ps; Doe jij al mee met onze winactie? Je kan een Catrice pakket winnen!

9 opmerkingen:

  1. wauw, dat is heel goedkoop! jammer dat de pigmentatie niet optimaal is. maar ach, voor dat prijsje..
    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. naomi van leeuwen24 januari 2012 om 17:18

    Zeker een mooi palette.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd! Leuk pallet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er heel mooi uit, ik had hem al gezien op de site! Voor 12 euro ziet het eruit als een prima palette. Wat leuk zeg dat je dat hebt gewonnen :D
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die ziet er echt fijn uit. Like it!
    X Joy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, prachtige palette! Al die kleuren, amazing. De pigmentatie is best goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...