maandag 23 januari 2012

Lifestyle: De Sims 3


Via de winactie hebben wij van een paar deelnemers te horen gekregen dat onze blog wel iets persoonlijker kan. Daar beginnen we dan gelijk mee. Dit is onze absolute verslaving: 
De Sims 3!
De Sims 3 is bij iedereen wel bekend, misschien heeft nog niet iedereen het gespeeld maar het is verslavend! De Sims 3 kwam in de zomer van 2009 uit. De Sims 2 spellen had ik ook al (+de uitbreidingspakketten!) maar de Sims 3 overtreft de andere spellen toch wel.
Dit zijn een paar shots uit het spel, wat je nou eigenlijk doet? Een leven 'begeleiden'! Je kan zelf Sims maken, dik, dun, lang, kort, lelijk, knap ect. Je kan kinderen krijgen, ze opvoeden en eigenschappen kiezen. Elke sim is anders!Je hebt ook veel uitbreidingspakketten van de Sims, zoals Ambities. Nóg meer keuzes die je kan maken aan kleding, beroepen en huizen. Ook komen er nieuwe steden bij. Het is super leuk om een uitbreidingspakket te hebben, omdat je dan hele gevarieerde levenstijlen kan maken.

De Sims 3 is te koop bij de speelgoedzaak/gameszaak voor de pc, rond de 40 euro.

Ps; doe je al mee aan onze winactie? Je kan een Catrice pakket winnen!

2 opmerkingen:

  1. Ik ben hier ook zó verslaafd aan geweest, kan hem helaas nergens meer vinden en hij staat niet meer op mijn computer nadat mijn computer gerepareerd is :(
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb het wel eens gespeeld, superleuk spel!
    liefs.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...