zondag 22 januari 2012

Masker Botanical Choice Kiwi


Al een tijdje geleden had ik ook al een masker van Botanical Choice maar dan met aardbei. Ik vond dat masker heerlijk verfrissend die mij huid lekker zacht maakte, dit is hem in een kiwi  geurtje. Ik ben benieuwd of dat deze ook zo goed is.
Dit masker belooft dat je je vermoeide huid lekker opfrist, en het moet je huidproblemen voorkomen. Je moet het ongeveer een kwartiertje laten zitten.


Het masker zelf is wit, wit met een paar groene stukjes erin (niet op de foto te zien). Wat dat is betwijfel ik, het zal heus geen echte kiwi zijn. Maar je weet het maar nooit.


Met het maskertje op.

Na afloop: Ik heb het masker eraf gehaald, en mijn huid was inderdaad lekker opgefrist én zacht. Eigenlijk precies hetzelfde als de andere. Jammer want ik dacht dat er wel verschil in zat. Voor de rest gewoon een lekker maskertje die je tussendoor wel kan gebruiken. Maar mijn huidproblemen voorbij? Nah, niet echt maar ik zie wel een licht verschil.

Dit masker is te koop bij de DA, en rond de 1,50. 

Heb jij dit masker wel eens geprobeerd, of een andere variant ervan?

Ps; doe je al mee met onze winactie? Je kan een Catrice pakket winnen!

4 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit, ben gek op maskertjes. Meestal gebruik ik gewoon een tube, omdat ik het beetje duur vind om elke week zo'n maskertje te kopen.
    Erg leuk!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik hou van deze maskers echt elke soort! maar ben nu bezig om action maskers te testen en ze vallen zekker niet tegen!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...