maandag 13 februari 2012

Bourjois Flower Perfection FoundationPas geleden in mijn favorieten, zagen jullie hem ook al: de Bourjois Flower Perfection foundation. Nou hij ook in de favorieten stond, moest ik er natuurlijk ook een artikeltje over maken. Dat ik er over tevreden ben, weten jullie, maar waarom eigenlijk?

De verpakking heeft twee kanten, aan de andere kant is hij erg apart en (vind ik) best mooi. Maar ik vind hem ook weer onhandig. Hij past niet echt makkelijk in een klein laatje, omdat hij een aparte vorm heeft. Het maakt het flesje wel uniek, maar van mij mocht hij wel een normaal flesje hebben. Dat hij hygiënisch is, was al bekend, want hij heeft namelijk een handige pompflacon. 

Wat belooft het? De Bourjois Paris Flower Perfection foundation belooft dat je huid weer erg mooi, en egaal word. Ook belooft hij dat het zestien uur blijft zitten. Eigenlijk beloven foundations al snel té veel, want bijna geen een foundation doet dit werkelijk echt.Naast de hygiënische pompflacon zit er ook nog een sponsje bij, om je foundation mee aan te brengen. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik hem nog niet heb gebruikt, en ik denk dat ik dat ook niet ga doen. Zo'n sponsje is namelijk minder hygiënisch, omdat je het moeilijker kan schoonmaken. Ik hou het maar lekker op kwasten. Dit is de foundation, het is kleur: 52 Vanille de lichtste kleur. Als ik hem zo swatch op mijn bleke huid, lijkt hij echt veels te donker. Maar zo op mijn gezicht, is hij gewoon goed. De foundation is best stevig, ik heb ook wel eens een foundation gehad die heel waterig was. Deze totaal niet, ook vind ik hem niet zo vies ruiken. 


Zonder de foundation


Met de foundation

Deze foto's heb ik zo goed mogelijk proberen te maken, maar het licht wou niet echt meewerken. Alsnog aardig veel verschil te zien, maar in het echt is het resultaat veel mooier.   Deze foundation dekt heel erg goed, al zeg ik het zelf. Mijn roodheid is echt een stuk minder! Maar zestien uur blijven zitten? Nee, dat doet hij zeker niet. Zelfs met mijn Gosh primer en poeder, blijft hij er net de halve dag erop zitten. Misschien ligt het aan mijn primer, of poeder, maar zestien uur lang houd hij nooit. 
Deze foto's zijn trouwens zonder primer/poeder gemaakt.


Eindoordeel: Een hele fijne, dekkende foundation. Echt een aanrader! Jammer dat hij geen zestien uur blijft zitten, maar dat is te verwachten. Verder valt de prijs ook wel mee, in de verhouding wat je krijgt. Hij is ook gewoon te koop bij de drogist, dus de verkrijgbaarheid is ook nog eens een pluspunt.

Deze foundation is te koop bij o.a de DA, Etos voor 14,90 euro.

Wat vind jij een goede foundation?


3 opmerkingen:

 1. Hij klinkt echt super! Ik heb op dit moment een hele waterige foundation: L'Oréal True Match, maar ik houd toch veel meer van een wat dikkere. Deze lijkt me echt heel erg fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, ik hou van Bourjois foundations.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gek op mijn Bourjosi Healthy Mix serum.. durf nog niet over te stappen hihi... ps: leuke blog, ik volg je nu. Jij mij ook? :o

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...