woensdag 15 februari 2012

Favorieten Site's                    


Op deze sites zit ik echt het meest, ik denk dat jullie ze alle vier al wel kennen. Lees verder voor meer informatie over deze hele leuke sites!

Misschien kennen jullie Polyvore nog niet. Maar ik zou zeker een kijkje nemen!
Ik ken de site ook pas net, ik zag het staan in een magazine en was wel nieuwsgierig geworden.
Hieronder twee voorbeelden wat je kan maken.Dus dit kan je op Polyvore maken, en dan delen met Tumblr en ander mensen die een Polyvore account hebben. Ze kunnen je collage liken en er een reactie bij geven.


En natuurlijk ben ik helemaal verslaafd aan beautyblogs. Miss Lipgloss, Beautygloss en nog veel meer beautyblogs. Ook vind ik de wat onbekende blogs (zoals die van ons:) super leuk. Ik zou niet meer zonder kunnen. Ik vind vooral revieuws erg leuk om te lezen.


Ook zit ik vrijwel iedere dag op blogger, natuurlijk om dat ik een blogger blog hebt. Maar ik lees ook veel blogger blogs van anderen. Ik vind het zo leuk om artikeltjes te schrijven en dan reacties te krijgen. Voorderest vind ik Blogger ook erg makkelijk, je kan alle informatie goed vinden.
Heb je geen blog en zou je het wel graag willen is Blogger echt aan te raden.


En wat zou ik zonder mijn geliefde Bloglovin' zijn. Lekker handig de artikeltjes van je favorieten blogs op zoeken en lezen maar! Ook is het leuk dat je door Blogovin' veel nieuwe blogs leert kennen. En niet alleen van beauty maar ook van lifestyle en fashion.


Wat zijn jouw favorieten site's?

2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook gek op beautyblogs, eigenlijk vind ik alle 'grote' beautyblogs erg leuk. En Bloglovin' en Blogger gebruik ik ook erg veel, allebei erg handig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk zeg!
    Ik zit elke dag op twitter, eblogger en allerlei andere blogs
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...