zaterdag 18 februari 2012

Dove Haarmasker Intense Repair


Haarmaskers, je hebt er genoeg van. Eentje in een pot, de andere in een tube. Zo is dit haarmasker van Dove in een leuke tube, benieuwd wat ik er van vind?

De verpakking is zoals altijd, van Dove: simpel maar stijlvol. Alleen vind ik het een beetje onduidelijk waar staat dat het een haarmasker is.


Wat doet het/Wat belooft het? Een haarmasker is er voor gemaakt om je haar weer even wat extra's te geven. Net als een gezichtsmasker, je laat het even inwerken en je spoelt het af met water. Dit masker belooft je haar te beschermen, te voeden en het sterker te maken. Je moet het één minuut laten inwerken, dat is voldoende, zegt Dove.Het zit in een tube, dus het heeft een opening die een tube normaal heeft. Dit vind ik overigens wel veel fijner dan een pot. Om het elke keer er zo uit te halen is toch wat minder fijn.


Werkt het? Ik heb het haarmasker in mijn haar gedaan, je hebt niet echt heel veel nodig maar op het begin was het best nog stroef. Toen ik heb na ongeveer een minuutje ging uitspoelen leek het wel een conditioner! Het maakt je haar dus echt klitvrij. Na afloop was mijn haar niet meer vet, glansde het en voelde het zachter aan. Mijn klitten heb ik nog steeds, maar dat is wel logisch. Mijn haar is erg droog, en dat is er niet echt weg van gegaan jammer genoeg. Al met al, een goed haarmasker.

Aan te raden? Ja, ik vind dit masker lekker voor tussendoor om je haar een opkikker te geven. Je moet geen wonderen verwachten, maar iets extra's kan ieder kapsel gebruiken.

Dit masker is in de drogisterij te koop rond de 3/4 euro.
9 opmerkingen:

 1. Klinkt inderdaad erg fijn! Ik heb al meer goeds gehoord over de maskers en conditioners van Dove. Als mijn conditioner op is, ga ik hem ook proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wist niet dat er van Dove een haarmasker was. Ik was juist al heel lang op zoek naar een haarmasker!

  Liefs Tineke van http://mysupersweetlife.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mij ook erg fijn! Ruikt dit product ook lekker? Want in mijn ogen ruiken alle dove-producten erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist helemaal niet dat Dove ook haarmaskers had!? En dan ook nog eens in zo'n fijne tube. Dat klinkt erg goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier thuis staat hij ook in de douche, werkt prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oeeh lijkt me erg fijn!
  elkaar volgen? x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het masker thuis staan en zag je artikel, dus die moest ik even lezen! Als mijn haarproducten van nu op zijn ga ik deze zeker gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hetzelfde maar dan in een pot, maar dat werkt helemaal niet handig. De volgende keer schaf ik deze tube aan :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...