zondag 19 februari 2012

Sunday Beautyday
Ik heb al een tijdje geleden heb ik zondag benoemd als mijn beautyday. Lekker een dagje voor me zelf om je innerlijk en je uiterlijk te verwennen.Uitslapen, dat is hoe ik mijn zondag begin. Lekker lang op bed liggen vind ik heerlijk. Ik hoef op zondag meestal nergens naartoe dus dan kan het.Daarna neem ik een heerlijk ontbijtje. Met van die harde broodjes, en mijn favorieten thee ( Dutch Tea Blend van Pickwick).


Een lekker maskertje kan ook zeker niet ontbreken op mijn zondag. Dr. Van Der Hoog, maakt mijn favorieten maskertjes. Zoals je hier boven ziet. De Calming Clay is mijn favo masker van allemaal.
Wat ik ook een heerlijk maskertje vind is De Hema Scrub Masker.
Ik niet alleen een gezichts masker op maar ook een heerlijk haarmaskertje. Ik heb het Dove masker net nieuw, gister heb ik er nog een artikeltje over geschreven.


Als de het maskertje hard is, stap ik lekker onder een warme douche. En dan scrubben! Heerlijk om je lichaam te verwijderen van dode huidcellen. Dit is een zout scrub van Daisy. Hij ruikt heerlijk en werkt goed. Het is best een heftige scrub dus je moet wel voorzichtig doen.En na een lekkere warme douche, smeer ik me helemaal in met body lotion. Dit is de body lotion van de Etos, hij ruikt heerlijk en is verzachtend voor je huid.

Nou na dat alles gedaan te hebben, kruip ik lekker in mijn joggings broek. Meestal moet ik dan nog wel wat huiswerk maken, of ik maak alvast wat artikeltjes voor de volgende week. Ook ga ik op zondag lekker vroeg naar bed, zodat ik de week fris kan beginnen.

Doen jullie aan Sunday Beautyday?


4 opmerkingen:

 1. Uitslapen, douchen, huiswerk maken en bloggen. Het is niet voor niets lazy sunday :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrijdagmiddag is meestal mijn beauty middagje.
  Eerst sporten, douchen, scrubben, maskertje, bodylotion. Alleen een haarmasker ontbreekt nog.

  Liefs Tineke

  Volg je me trouwens al op mijn nieuwe blog? Want dit zou ik erg leuk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm heerlijk!
  Ik doe meestal ook een maskertje.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jazeker, zondag is dé dag bij uitstek wat mij betreft om jezelf lekker te vertroetelen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...