maandag 26 maart 2012

Essence LE Fruity Mei 2012

 

Nadat we een artikel hadden geschreven over de Catrice collectie, komt Essence ook met een héle leuke collectie aanzetten! Deze vind ik naar mijn mening, nóg leuker en fruitiger dan die van Catrice dus kijk snel mee!
Eyeshadow Sorbet

 
01 Peach Beauty, 02 Banana Joe en 03 One Kiwi a Day 

Oogschaduwmouses zie je tegenwoordig elke keer bij de collecties van Essence. Mij maakt dat niet uit! Kijk deze heerlijke fruitige kleurtjes, perfect voor de zomer en de lente. 
Deze zijn 2,79 euro per stuk.

Lippenbalsems

 

01 Peach Beauty & 02 Very Cherry 

Een heerlijke lippenbalsem kan natuurlijk niet ontbreken met lekker weer. Hopelijk geven ze ook veel kleur af! Ze zijn 1,99 euro per stuk.

Blush Sorbet

 
01 Smoothie Operator 

Een blush is natuurlijk erg mooi, vooral in de zomer/lente springt het er lekker uit. Weer in een mousse vorm. Deze is 2,79 euro.

Nailpolish

 
01 Banana Joe, 02 Peach Beauty, 03 Very Cherry, 04 One Kiwi A Day en 05 Mashed Berried 

En natuurlijk: de nagellak! Wat een mooie kleurtjes, zeg. Die laatste drie zijn echt prachtig. Ben benieuwd hoe dat eruit gaat zien op je nagels aangezien er stukjes inzitten, of zouden het glitters zijn? Deze kosten 1,79 euro per stuk.

 

Scented Topcoat en Sealing Topcoat hebben ze ook in deze collectie erbij zitten. De Scented Topcoat is een topcoat met een geurtje eraan. Hopelijk is het 'weg met die vieze nagellakgeur', en 'hallo, aarbeiengeur!', maar dat is natuurlijk altijd afwachten. De Sealing Topcoat is een topcoat te dragen over je nailart. Handig voor bv. Fimo!

Fimo

 

Last but not least, de nail fruits Fimo's! Dit vind ik echt het leukste van deze collectie, fimo's gewoon te koop in de winkel! Deze ga ik echt halen, en dat ze dan nog in een fruitvorm zijn is helemaal leuk. Deze gaan 1,99 euro kosten, dus nog érg goedkoop ook!

Dit zijn alle producten, wat ik al zei: ik vind deze collectie echt helemaal geweldig! Er zitten mooie producten bij, en het past helemaal bij dit weer. Ik wil zo snel mogelijk dat het in de winkels ligt, want hier ga ik mijn geld echt aan uitgeven. Voor mij staat als product de fimo's als nummer 1, maar dat hadden jullie waarschijnlijk al begrepen.

Welk product spreekt jou erg aan?

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...