zaterdag 31 maart 2012

Ik kan niet zonder...

Iedereen heeft wel een aantal producten in huis waar hij absoluut niet zonder kan. Ik heb dat dus met deze beautyproducten.Ik begin met mascara. Dit is de Max Factor False Lash Effecht Mascara, ik vind het heel erg mooi en fijn. Ik vind het leuk om allerlei mascara's uit te proberen en heb daarom ook om de drie maanden weer een ander soort en ander merk in huis. Tot nu toe is dit wel de fijnste die ik ooit gehad heb.

Dagcrème is de start van mijn dagelijkse make-up routine. Voor de winter had ik een dagcrème voor de droge huid, omdat ik daar nogal last van heb in de koude maanden. Hij is bijna op, ik ben er erg tevreden over.

Ik verbruik liters haarlak per jaar. Ook hier heb ik niet een 'vast' merk haarlak voor. Deze heb ik net nieuw, maar ik ben er niet zo blij mee. Alles laat snel al  weer los.

Ik ben dol op deze eye-liner van Yves Rocher. Hij is mooi zwart en heeft een erg fijn kwastje. Deze is echt onmisbaar in mijn collectie. 

Als ik mascara op doet zonder wimper krul tang zitten mijn wimpers nogal ongelijk. Daarom ik deze wimper krul tang van NYC dagelijks in gebruik.

Mijn haar wordt erg snel vet, daarom heb ik altijd mijn droogshampoo mee. Deze is van Batiste en werkt prima.

En als laatste, lippenbalsems. Ik vind het erg belangrijk dat mijn lippen er goed uitzien, daarom zit er standaard een lippenbalsem in mijn tas. Ik heb niet echt een favoriet, maar die van TBS is wel heel erg lekker.


En als laatste, foundation. Over de flower perfection foundation heb je misschien al een keer voorbij zien gaan in een artikel. Hij is super fijn en dekt mooi. Foundation is echt onmisbaar in mijn dagelijkse routine.

Welk product is bij jouw onmisbaar?

3 opmerkingen:

 1. Leuke spullen mooi hoor !
  Gebruik je ze ook echt iedere dag?
  Neem nog een s een kijkje op mijn blog dailychoicebot.blogspot.com

  Waarom ben je geen volger meer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De meeste wel eigenlijk. Behalve de droogshampoo, maar die zit wel standaard in mijn tas.

   xx

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...