zondag 1 april 2012

Dr van der Hoog Passionate Pearl


Het derde masker van dr. van der Hoog is de Passionate Pearl. Het lijkt mij een heerlijk masker!
De verpakking is zoals alle andere verpakkingen, mooi, vind ik. Het geeft een luxe uitstraling. Ook staat er duidelijk op wat het doet.


Op de achterkant staat wat het is, wat het doet en hoe je het moet gebruiken. Het zegt je poriën te verfijnen en dat je huid na gebruik mooi egaal en zacht is.
Hoe gebruik je het? Volgens de verpakking breng je het aan op een gereinigde huid en laat de huid rondom de ogen en mond vrij. Laat het rond de 10/15 minuten intrekken.Het echte masker zit erin, in een kleinere verpakking. Ook hier staat nog iets over de huidverzorging van Dr. van der Hoog.


Het is wit spul, wat ik eigenlijk totaal niet verwachte! Ik had verwacht dat het bruin was.


Het is iets dunner dan een crème, daarom is het erg fijn aan te brengen. 
Toen ik het masker opdeed voelde het meteen fris aan, nergens prikte het ook. En het ruikt echt heerlijk! Ik heb het masker rond een halfuur op laten zitten, ik had niet echt veel zin om hem eraf te halen. Ik vind het nadeel met maskers, dat als je het afhaalt zoveel troep veroorzaakt. Dat was dus ook met dit masker het geval, maar dat is logisch. 

Resultaat: Mijn huid is érg zacht, én vetvrij. Echt heerlijk. Mijn huid ziet er beter uit, maar wat ik wel jammer vind dat het mijn poriën niet verminderd heeft. En dat was eigenlijk wel de reden dat ik hem gekocht had. Al met al vind ik het wéér een heerlijk masker van Dr van der Hoog. Ik denk dat alle maskers ongeveer dezelfde werking hebben, volgens mij.

Dit masker is te koop bij de drogisterij voor 2,19 euro.

Welk masker raad jij ons aan?

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me lekker masker. Ik had ook een caramel/bruinige kleur verwacht!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Jammer dat het je poriën niet verminderde zoals ze wel beloven.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...