donderdag 17 mei 2012

Batiste Dry Shampoo

  
We hebben er al eerder over geschreven: De Batiste Dry Shampoo. Met hun vrolijke vernieuwde verpakking vallen ze lekker op. Hier een leuke stapel review over vijf verschillende droogshampoos. Lees snel verder! 


Hier staan de vijf op een rij. Ze bevatten allemaal 200 ml. 
Maar wat doet droogshampoo eigenlijk? Batiste droogshampoo helpt tegen vet en futloos haar en geeft het haar een boost, zonder het gebruik van water. Het is voor elk haartype.


Gebruiksaanwijzing: Volgens Batiste moet je hem eerst goed schudden. Vervolgens hou je de spuitbus zo'n 30 cm van je haar af en spuit je. Masseer de shampoo door het haar. Borstel en breng het in model. Makkelijk, toch?

Zoals je misschien al gezien hebt, zijn de verpakkingen vernieuwd. Ook zit er nu meer in. In de oude variant zit er 150 ml droogshampoo en in de nieuwe zit 200 ml. Ik vind de verpakking zeker opgeknapt.

Batiste Original
''Altijd druk in de weer? Batiste Original droogshampoo is de oplossing voor vrouwen die geen tijd hebben om hun haar te wassen en een neutraal geurende droogshampoo wensen. Batiste Orginial droogshampoo heeft een klassieke geur en werkt meteen, het product geeft het haar een fris en schoon gevoel en geeft het haar meer body en structuur''
Geur: De geur is niet echt te herkennen, maar hij heeft wel wat weg van een citroen.

Verpakking: Lekker vrolijk, maar wel neutraal.

Werking: Hij werkt goed, en laat geen restproduct achter op je haar. Dat was bij de oude variant wel het geval, hij liet een witte waas achter op je haar. Dit hebben ze goed verbeterd.


Batiste Original is o.a in de Kruidvat te koop voor 4.49 euro (200ml)

Big & Bouncy XXL Volume

''Een echte glamourlook met de XXL Volume van Batiste! Batiste XXL Volume heeft een unieke snelwerkende volume booster die ervoor zorgt dat je haar voller en dikker wordt, zonder dat je lokken zwaarder worden. Een snelle behandeling met XXL Volume zorgt ervoor dat slap en saai haar verandert in geweldige Hollywood lokken. Natuurlijk zal je haar ook verfrist worden, want de XXL Volume is niet voor niets een product van Batiste.''

Geur: De geur is niet zo fris zoals de Batiste Original. De geur is iets zwaarder, maar nog wel lekker.
Verpakking: De verpakking is helaas niet zo vrolijk als de anderen. Dit is wel een minpunt, want dit maakt het product minder aantrekkelijk.
Werking: Hij creëert niet echt volume, maar laat geen witte waas achter. Hij werkt prima als normale droogshampoo

XXL Volume is o.a  te koop in de Kruidvat voor 5,49 euro (200ml).

Coconut & Exotic Tropical

''Hou je ook van het zand tussen je tenen? Hou je van de zon, zee, strand en feesten? Batiste Tropical droogshampoo is de must have voor de zomer! Tropische sferen, kokos aroma's en party vibes zijn in de bus van Batiste Tropical droogshampoo 'gevangen'. Met de exotische kokosgeur, ruikt je haar altijd lekker en ideaal om het zomergevoel ook thuis vast te houden.'' 

Geur: Een lekker frisse kokos geur. Deze ruikt echt lekker!
Verpakking: Een vrolijke verpakking die je echt aan de tropen doet denken.
Werking: Hij werkt goed, en het tropische thema is echt aan gekomen. Echt een heerlijke droogshampoo.

Coconut & Ecotic Tropical is o.a te koop in de Kruidvat voor 4,49 euro (200ml)


Blush

''Op en top vrouwelijk! Door deze Batiste droogshampoo met een elegante geur maak je meteen een goede indruk. Een paar snelle sprays zorgen ervoor dat je haar schoon en fris aanvoelt en geeft het haar volume en versteviging.

Geur: Smaken verschillen, maar dit is echt niet mijn geur. Ik kan de geur niet echt thuis brengen, hij is nogal apart.
Verpakking: De verpakking is erg leuk! Lekker vrolijk en heel vrouwelijk.
Werking: Precies hetzelfde alleen dan met een extra geurtje.

Batiste Blush is o.a te koop bij de Kruidvat en kost 4,49 euro (200ml)


A hint of colour Medium & Brunette

''Kies de tint die bij je past! Batiste Hint of color droogshampoo past perfect bij bij gekleurd haar en verkomt dat er een witte waas achterblijft op het donkere haar. Batiste Hint of color is verkijgbaar in de variant: Medium & Brunette. Met een vleugje kleur speciaal voor midden- en kastanjebruin haar.'' 

Geur: Er zit net zo'n geur aan als bij de XXL Volume droogshampoo. Dus een wat zwaardere geur, maar wel lekker.
Verpakking: De verpakking is wat saai, wel doet hij mij denken aan bruine lokken.
Werking: Hij werkt het zelfde als de Original Batiste, alleen is de spray inplaats van wit, bruin! Dat is handig voor de mensen met donker haar. 

Batiste Medium & Brunette is exclusief te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kost 5,49 euro (200ml)


Eindconclusie: Wij zijn erg tevreden over Batiste, maar we hebben wel duidelijk een favoriet: De Batiste Tropical. Die vinden wij het lekkerst ruiken en zoals alle Batiste is de werking goed. Wij vinden de XXL Volume de minst goede. Hij geeft voor ons gewoon geen goed volume, en daar is hij eigenlijk wel voor bedoeld. De prijs is niet al te veel, je krijgt echt waar voor je geld. Jawel, wij waren en zijn fan van Batiste Dry Shampoo!

Wat vind jij van de Batiste producten?

8 opmerkingen:

  1. Ik wil echt die tropical! Die lijkt me heerlijk. Ik zag hem nog niet in de Kruidvat, maar wel bij misslipgloss' haar shop! Dus misschien ga ik die toch maar bestellen daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ze ook, ze zijn echt fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volgens mij zijn deze fijner dan die van Andrelon. Ik zou ooit een review daarover schrijven, maar is er niet van gekomen.. misschien deze maar uitproberen ;).

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...