maandag 13 augustus 2012

Bourjois | Parisain Lodge


De herfst komt er alweer bijna aan en Bourjois is er al helemaal klaar voor. Zij hebben voor de herfst weer een leuke limited edition 'Parisian Lodge'. Bourjois heeft een prachtige collectie gemaakt die geïnspireerd is door de natuur. Met deze LE kom je helemaal in de jungle sferen. Nieuwsgierig naar de producten? Lees dan snel verder! Mascara Volumizer Ultra Black |  14,95 euro
Bourjois komt met een 2-stappen mascara, I like! Hier hadden ze trouwens al eerder een versie van, die was roze en had ik ook een keertje gekocht. Vond hem best fijn! Als je beide stappen gebruikt moet je een geweldige en dramatische oogopslag krijgen. Gebruik je alleen stap 1 dan heb je wat natuurlijkere wimpers. Deze mascara zorgt ervoor dat je wimpers lang, extra dik en ultra zwart zijn! Ik moet zeggen dat ik de verpakking wel erg leuk vind.


Intuitive Liner | 10,99 euro

Dit is toch wel een aparte eyeliner, hij heeft namelijk 3 stiftpuntjes. Hiermee moet je een perfecte zwarte lijn kunnen zetten, maar dan wel op een wat andere manier. Namelijk door het zette van stipjes langs de wimperrand. Als je genoeg stipjes hebt gezet kan je een mooi strak lijntje hebben. Het is een zwarte eyeliner en belooft wel 24 uur goed te blijven zitten. 

Smoky Eyes Trio | 12,99 euro

Ooh wat zijn de kleuren van deze twee Smoky Eyes Trio's weer mooi! Ik ben dol op deze oogschaduwpaletjes. De groene trio heet 14 Vert Jungle. Dit is een combinatie van groene tinten met een vleugje geel en een metallic finish. Erg pretty! De rood-bruine trio heet 13 Brun Wood. Dit paletje heeft een combinatie van roodbruine- en metallic tinten. Ook deze vind ik erg mooi.

    

New So Laque Polish | 8,50 euro

De lakjes zijn niet erg bijzonder, maar toch vind ik het leuk dat er een lekker felle kleur bij zit, genaamd Jaune Trendy. Daarnaast een Ultra shine nagellak, ben benieuwd! De laatste lak genaamd Rouge Défendu, een helder baksteenrode kleur. 

Python Top Coat | 8,50 euro

Hier ben ik zó ontzettend benieuwd naar. Een nagellak topcoat die ervoor zorgt dat je Python schubben krijgt op je nagels. Een soort 'cracking' lak, maar dan toch net met een twist. 


Lipstick | 12,50 euro.

Er komt slechts één lipstick in deze Limited Edition voor. Dit is Sweet Kiss – 43 Rosé pomponné, wat een naam! Dit is een roze lipstick met een mooie roze matte finish. 

Deze Limited Edition is vanaf eind augustus te koop.

Wat vind jij van deze Limited Edition?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...