zondag 26 augustus 2012

Gezichtsbehandeling à la Mascha


Pas geleden keken we naar een paar oude filmpjes van Mascha van Beautygloss.nl en daar zagen wij een leuke gezichtsbehandeling! Deze hebben wij helemaal nagedaan, benieuwd?

Dit het fimpje van Mascha, een leuk filmpje met een duidelijk uitleg!
De producten die wij gebruiken. Het komt erg veel overheen met het filmpje. Omdat we geen échte lotion hadden, gebruikten we als eerste een gezichtslotion moet gebruiken, gebruiken wij een milde scrub die ook gaat schuimen. Dit doe je met behulp van het borsteltje die je koopt bij de Hema. 


Hier zijn de sponsjes al hard geworden (na gebruik, terwijl ik ze goed heb gereinigd). Maar nadat je de lotion heb aangebracht, moet je de sponsjes in het water doen en je gezicht ermee reinigen. Als je dat hebt gedaan, maak je je gezicht weer nat voor de scrub.Dit is de gezichtsscrub die we nu gaan gebruiken. Dit is een fijne scrub! Je verdeelt de scrub met je vingers op je gezicht en dan haal je het weer met vochtige sponsjes van je gezicht af. 


Nu het leuke werk! Je gezicht 5 minuten laten stomen. Je doet kokend water in een kom.


Wij deden een thee erin, net als Mascha. Ruikt nog een lekker ook! Vervolgens hang je over de kom heen met een handdoek om je heen. Na het stomen, gaan we met de neusstrips verder! Je maakt je neus wat vochtig en doet de strip erop. Deze is toevallig van de Action. Paar minuutjes intrekken en dan er voorzichtig aftrekken. In die tussentijd kan je kleine dingetjes doen zoals je wenkbrauwen epileren. 
Daarna begin je met het maskertje! Ik heb een masker van de Action gebruikt. Gewoon een normaal masker, doet verder niks bijzonders. Dit haal je er ook weer af met de sponsjes.


Daarna is het tijd voor een serum! Omdat wij niet echt een serum hebben, gebruikten wij Bio Oil. Gewoon maar een klein beetje, en het hielp! Doe eens Bio Oil voordat je gaat slapen op je huid en de volgende morgen heb je een heerlijk zacht huidje! 


Na het intrekken van de serum een crèmepje! En als laatste: een lippenbalsem!
Zo'n gezichtsbehandeling is hartstikke leuk om te doen! Je huid knapt er ook van op, natuurlijk. Je bent er lang mee bezig, maar het is het waard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...