donderdag 16 augustus 2012

Winnen || Blouseje van Intercityonline.nl!

Een tijdje geleden had ik een bestelling geplaatst bij Intercityonline.nl, een webshop die kleding verkoopt van o.a Pieces, Only en Vero Moda. Nu heb ik een hele leuke winactie voor jullie. Jullie kunnen namelijk een geweldig, leuk blouseje winnen van deze webshop! Lees snel meer.

Wat is Intercityonline.nl? Intercityonline is een online webshop waar ze dus verschillende (winkel) merken verkopen. Dit is natuurlijk hartstikke handig! Momenteel lopen er ook lekkere sale-acties waaronder jasjes 50% korting. Wat ook érg leuk is vind ik zelf: De Daily Offer! Elke dag is er een ander kledingstuk die 50% korting is, maar dan ook alleen die dag. Ik zou zeggen: Kijk snel op hun website!

Maarrrrr, wat het belangrijkste nu is: Je kunt dus dit blouseje winnen twv. 19,95 euro. Maten zijn verkrijgbaar in XS t/m XL, in de kleuren: Gebroken wit  of Zwart.

Wat moet je doen?

- Volg ons via Bloglovin' + like dit artikel
- Like de Facebook pagina van Intercityonline.nl

Wat mag je doen? (Extra kansen!)
-Ons volgen op Bloglovin' én GFC (+1)
-Volgen op Twitter en twitteren: RT @GlossieQueen win een hartstikke leuk blouseje van Intercityonline.nl in jouw maat op www.glossiequeen.blogspot.com! Doe snel mee! (+1)
-Maak een blogpost over dit artikel (+3)
-Zet een linkje in je sidebar (+2)

In totaal kan je zeven extra punten verdienen, dus veel meer kans. Succes!

MAAR! Dat is nog niet alles!

Als je nu besteld bij intercityonline.nl met de kortingscode Glossiequeen krijg je 10% korting op het gehele assortiment (behalve in verband met andere acties). 


Deze winactie loopt tot 30 augustus 0:00, de volgende dag komt de uitslag online te staan. Hou de site dan goed in de gaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...