zaterdag 29 september 2012

Movies of the month!


De afgelopen maand heb ik mezelf getrakteerd op een avondje met films. Ook heb ik nog films met vriendinnen gekeken, dat is altijd gezellig. Hier zijn vier van de films die ik heb gezien, lees snel verder!                                                      Friends With Benefit

Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer één van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.
Ik had deze film al een hele tijd terug voor de helft gekeken. Eigenlijk was het er ook heel lang niet van gekomen om hem af te kijken, naja, tot vorige week dan. Ik heb hem samen met mijn vriendin gekeken, en hij was zeker erg grappig! Ook is het een lekkere romantische film. Toch vind ik dat het wel heel lang het zelfde bleef, dus dat hij iets aan de langdradige kant was. Voor de rest was het een erg leuke film en zeker een aanrader!

Cijfer: 7,5


                                                              The Hunger Games

In de nabije toekomst wordt Noord-Amerika geteisterd door droogte, brand en oorlog. Het wordt nu Panem genoemd, een land verdeeld in de 'Hoofdstad' en twaalf regio's. Elk jaar worden twee jonge deelnemers van elk district uitgeloot met het doel om in een competitie de andere deelnemers uit te schakelen. Het volk wordt gedwongen om deze 'wedstrijden' te kijken. Voor vermaak, maar ook ter intimidatie van de onderworpen districten. Katniss neemt vrijwillig de plaats in van haar zusje, die geselecteerd was om deel te nemen. Peeta, een man zonder enige gevechtsvaardigheden, zal haar vergezellen. Samen moeten ze het opnemen tegen veel sterkere en beter getrainde deelnemers...
Ooh deze film vond ik leuk! Hij is spannend en romantisch, en toch ook wel zielig. Het is een film waar je helemaal in zit. Helaas heeft hij wel een open eind. Dus ben ik nieuwsgierig naar het vervolg.

Cijfer: 8,5                                                                   Scary Movie 1

Op een Halloween-avond rijden Cindy Campbell en vijf vrienden per ongeluk een man aan. Ze besluiten om het ongeluk geheim te houden, maar een jaar later wordt het zestal achterna gezeten door een gemaskerde seriemoordenaar, die wrede spelletjes met hen wil spelen. Het begint bij de brute moord op Drew Decker en het duurt niet lang voor de moordenaar achter Cindy en de rest aangaat. Deze zetten alles op alles om te overleven, maar de moordenaar geeft niet makkelijk op; hij heeft namelijk een behoorlijke grote kennis op het gebied van horrorfilms.

Een geweldige film vol met humor. Vooral als je de horrorfilms hebt gezien die erin voorkomen is hij heel leuk! Het enge mannetje van Scream blijkt soms toch niet zo eng te zijn.

Cijfer: 8

Bridget Jones The Edge of ReasonBridget heeft in de vorige film voor Mark Darcy gekozen en woont er samen mee in deze film. Alleen het gaat niet altijd over rozen. Haar jaloersheid heeft een slechte invloed op hun relatie; vooral wanneer ze de beeldschone, slanke en langbenige Rebecca, college van Mark ontmoet. Zij is alles wat Bridget niet is en Bridget is behoorlijk jaloers op haar. Ze verdenkt Mark er zelfs van vreemd te gaan, wat totaal niet het geval is. Mark is de liefste en trouwste man die je ooit kunt vinden. Precies op het verkeerde moment, Bridget en Mark zijn uit elkaar, komt Bridget haar oude baas tegen, Daniel, de onstuimige rokkenjager waarmee ze een verleden heeft. Een film vol met humor en een leuk gevolg van deel 1.

Vorige keer had ik Bridget Jones Diary gezien, deel één dus. Dit is deel twee! Je hoort mensen vaak zeggen: 'Deel 1 blijft het beste, deel 2 hoeft niet persé'. Maar ik vind het bij deze film goed aangesloten. Vooral weer veel drama enzovoort! 

Cijfer: 8,5 

Tot volgende maand, met weer nieuwe films op een rijtje! Welke films heb jij afgelopen maand gekeken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...