zondag 7 oktober 2012

Eau De Parfum | Valentina de Valentino


Vandaag eens een luchje! En niet zomaar één, namelijk Valentino's Valentina. Ik heb dit lucht net nieuw, en vind hem zo lekker! Lees snel verder.

Toen ik een paar weken geleden mijn favorieten parfum had opgemaakt, vond ik dat ik mezelf wel weer mocht verwennen met een nieuw luchtje. In een schap van misschien wel meer dan 100 luchtjes, sprong deze eruit! Het doosje met de mooie poeder roze en beige kleuren vind ik perfect staan bij deze geur en de naam.


En zo ziet het luchtje er dan uit. Dit is 30 ml en heeft daarom wat minder bloemen op de flacon. Deze ene bloem op dit schattige kleine flesje is van een soort ijzer. Het blaadje is daar en tegen van leer. De parfum komt uit een soort zwarte parel, so cute! Ik vind er vrouwelijk en elegant uitzien.


Net zoals de flacon is de geur vrouwelijk en elegant. Het is geen zware geur, maar toch ruik je hem de hele dag en is totaal niet storend. De jasmijn geur maakt het luchtje wat bloemig, terwijl de oranjebloesem en de aardbeien zorgen voor een wat zoete geur. Wat wel leuk is, is dat je de cederhout en amber wat later naar boven komen. De topnoten ruik je dan ook de hele dag!  Wel raad ik je aan om niet te veel op te doen, omdat je met één spraytje al de hele dag van de geur kan genieten.

De parfum is in drie hoeveelheden te verkrijgen:

- 30 ml voor 52,55 (Deze variant heb ik)
-50 ml voor 72,40
-80 ml voor 92,25 


Als je nog van plan ben om een luchtje te kopen, raad ik je zeker aan om even bij Valentina de Valentino te kijken. Onlangs is er ook nog een nieuwe variant uitgekomen: Valentina Absoluto de Valentino. Deze heb ik ook nog even geroken, en deze is iets zwaarder.

Wat is jouw favo parfum?

Het kan zijn dat de prijzen wat omhoog zijn gegaan vanwege de BTW-verhoging. 5 opmerkingen:

 1. Supermooie fles en hij klinkt lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij lijkt mij lekker, en het flesje is echt heel leuk <3

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice! Mijn favoriete is: Dior met zo`n strikje om de dop en ik vind Katy Perry Pur heeeerlijk haha

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...