maandag 19 november 2012

GOSH | Nail Lacquer & Volume Shine Lipgloss


Gosh kwam weer met wat vernieuwende leuke producten. Onder andere deze lipgloss en het mooie fel roze lakje. Lees snel verder!

Dit is één van die nieuwe producten. Het is een Volume Lip Shine. Een lipgloss die je lippen volume en shine moeten geven. Ik vind de verpakking erg leuk en strak. 


Ik heb hem in de kleur 02 Cherry Blossom, erg leuke naam!


Het is een normale lipaplicator, deze vorm  lijkt me erg fijn. Wel zie ik al dat de kleur wat transparant is.
En hier is het duidelijk te zien, hij is wat transparant. Op lippen geeft deze kleur een mooie shine en licht hij mijn lippen mooi op. Dit geeft inderdaad ook 'volume' effect. De lipgloss voelt fijn op mijn lippen, en heeft ook geen vies smaakje. Voor de kleur zou ik hem niet kopen, daar is hij te transparant voor.En dit is de Special Edition lak. Ik vind de dop van dit lakje echt super leuk! 


Deze knal roze kleur heet '614 Spot On! PINK'. Ook een leuke naam, past perfect bij de felle kleur.


Voor de rest is lakje zoals we van Gosh gewend zijn. Het kwastje is makkelijk in gebruik.Hier heb ik het lakje met één laagje opgedaan. Zoals je misschien wel ziet dekt het lakje niet in één laagje. Dat is een beetje jammer. Wel vind ik het een erg mooie roze kleur, die net geen neon effect geeft. Een groot pluspunt is, is dat het lakje snel droogt. 


Het zijn twee mooie producten die mijn stash goed aanvullen haha. Beide producten zijn te koop bij alle Kruidvat en Trekpleister filialen te koop. Het lakje kost 7,29 en de lipgloss 9,49 euro.

3 opmerkingen:

  1. Hm, de lipgloss vind ik ook niet zo mooi, zo licht. Maar de nagellak vind ik wel een mooie kleur! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een mooie barbie-roze nagellak. I like! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...